brandingkanoen
vliegeren
volleybal
zeskamp
brandinraften-2
Strandactiviteiten Zandvoort

Strandactiviteiten Zandvoort

Strandactiviteiten Zandvoort? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events organiseert al 20 jaar de leuke en uitdagende strandactiviteiten op het strand van Zandvoort.

Strandactiviteiten Zandvoort bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events

Een bedrijfsuitje, groepsuitje, relatiedag, vergaderbreak, vrijgezellenuitje? Onze strandactiviteiten Zandvoort zijn geschikt voor iedere doelgroep. Naast sportieve activiteiten, bieden wij op het strand van Zandvoort ook creatieve strandactiviteiten aan.

Bij sportieve strandactiviteiten op het strand van Zandvoort kunt u denken aan: vliegeren ofwel powerkiten, beachvolleybal, knotshockey, brandingraften, branding kanoën, en nog veel meer. Ook voor de niet- of minder sportieve deelnemer bieden wij in Zandvoort leuke strandactiviteiten aan. Wat dacht u van zandsculptuur bouwen in teams, disc golf, beachgolf, salsa workshop, percussieworkshop, schilderworkshop? Genoeg mogelijkheden dus bij het samenstellen van uw uitje uit de strandactiviteiten die we in Zandvoort aanbieden.

Strandactiviteiten Zandvoort i.c.m. catering

In Zandvoort werken wij samen met diverse partner-paviljoens, die de catering kunnen verzorgen tijdens en rondom uw strandactiviteiten. Een koffie/thee/fris ontvangst, lunch, BBQ, of zelfs een afsluitende feestavond met DJ? Bij ons kunt u de combi strandactiviteiten Zandvoort en catering in een keer boeken, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Kwaliteit, veiligheid & verzekering tijdens strandactiviteiten Zandvoort

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events staat voor kwaliteit. Ons bureau, gespecialiseerd in het organiseren van strandactiviteiten op het strand van Zandvoort, is lid van de VeBON. Hierdoor bent u bij door ons georganiseerde strandactiviteiten op het strand van Zandvoort verzekerd van professionele begeleiding, goede locaties, veilige materialen. Wij zijn TUV gecertificeerd en alle deelnemers zijn tijdens de activiteiten verzekerd. Een veilig gevoel!

Informatie strandactiviteiten Zandvoort
Vraag nu een offerte aan voor strandactiviteiten op het strand van Zandvoort. Een offerteformulier vindt u bij ieder arrangement op onze website. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor suggesties en prijsindicaties, zie strandactiviteiten Zandvoort

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)