Mail ons


Invalid Input
Invalid Input
Wat is uw voornaam?
Wat is uw achternaam?
Wat is uw telefoonnummer?
Graag een (geldig) emailadres invullen!
Graag hier een datum selecteren.
Graag hier een datum selecteren.
Hoeveel deelnemers zullen er zijn?
Naar welk tijdstip gaat uw voorkeur uit?
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer
Geef AUB aan dat u akkoord gaat met onze privacyverklaring.

Binnen 12 uur een reactie.

U ontvangt altijd direct een bevestiging van de aanvraag in uw eigen e-mail adres.


strandzeskamp_teambuilding_noordwijk_uitje.jpg
e-chopper-scooter-noordwijk-bollenstreek.jpg
branding-kajakken-kanoen-noordwijk-uitje.jpg
expeditie-robinson-strand-noordwijk.jpg

Maak kennis met SPEV / Noordwijk Events

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al 25 jaar een begrip langs de Nederlandse kust.

Ons evenementenbureau is gespecialiseerd in de organisatie en uitvoering van actieve, sportieve en creatieve bedrijfsuitjes, teambuilding programma's, personeelsuitjes, relatiedagen en familiedagen op en rondom het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden.

Op een professionele, betrokken en enthousiaste wijze geven wij inhoud aan uw ideeën, wensen en verwachtingen.

Waarom kiezen voor SPEV / Noordwijk Events?

  • Sinds 1995 zijn wij een begrip langs de Nederlandse kust op het gebied van bedrijfsuitjes aan het strand. 
  • Keuze uit 20 vaste partner-strandpaviljoens.
  • Professionele en goed opgeleide begeleiding.
  • Lid van branchevereniging VeBON: bijzondere locaties, deskundige begeleiding, TÜV gecertificeerd, gekeurde materialen, veilig verzekerd.

Kennis en ervaring

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al 25 jaar werkzaam op het strand en dus de strandspecialist bij uitstek. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat uw stranduitje tot in de puntjes te begeleiden.

Personeel

Ons evenementenbureau werkt met een vast team van ca. 25 ervaren en enthousiaste instructeurs. Tijdens onze programma's werken wij niet met stagiaires, maar alleen met instructeurs, die al jarenlang ervaring hebben met het begeleiden van activiteiten binnen ons bedrijf. Dit zorgt ervoor dat u altijd verzekerd bent van deskundige begeleiding en optimale dienstverlening.

Zakelijke en particuliere markt, nationaal en internationaal

Onze programma's zijn zowel voor de zakelijke als particuliere markt geschikt. In Noordwijk zijn wij vaste partner van perse hotels waaronder Hotels van Oranje, Palace Hotel, Alexander Hotel, NH Leeuwenhorst. Voor deze hotels organiseren wij al jarenlang programma's voor zowel Nederlandse als internationale bedrijven.

Catering, vervoer en overnachting

Ook hiervoor bent u bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events aan het juiste adres. Wij werken samen met perse strandpaviljoens langs de Nederlandse kust, van eenvoudig ingericht en informeel, tot zeer luxe beachclubs. De catering tijdens uw evenement kunnen wij compleet voor u verzorgen. Van een kopje koffie met gebak bij aankomst, drankjes tijdens uw evenement, lunches, picknicks, barbecues en buffetten. Op aanvraag kunnen wij ook een aansluitende beachparty met DJ voor u verzorgen. Wilt u uw event helemaal door ons laten organiseren? Ook voor het vervoer vanaf uw bedrijf naar het strand en een eventuele overnachting kunnen wij u suggesties aanreiken.

Arrangementen op maat

Heeft u wensen die afwijken van onze programma's die u op onze site vindt, een bijzondere doelstelling voor uw evenement, of wilt u de activiteiten afstemmen op een bepaald thema? Maak uw specifieke wensen kenbaar en wij verzorgen uw evenement graag op maat. Onze kennis en ervaring op het gebied van locaties, materialen, etc., staan borg voor een geslaagd en succesvol programma.

Veiligheid & verzekering

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is lid van de VeBON. Dit betekent dat wij onze locaties speciaal geselecteerd hebben voor onze strandactiviteiten. Wij werken uitsluitend met deskundige, goed opgeleide begeleiding, zijn TÜV gecertificeerd, en al onze deelnemers zijn veilig verzekerd tijdens de activiteiten. Een veilig gevoel dus!

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!