Mail ons


Invalid Input
Invalid Input
Wat is uw voornaam?
Wat is uw achternaam?
Wat is uw telefoonnummer?
Graag een (geldig) emailadres invullen!
Graag hier een datum selecteren.
Graag hier een datum selecteren.
Hoeveel deelnemers zullen er zijn?
Naar welk tijdstip gaat uw voorkeur uit?
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer
Geef AUB aan dat u akkoord gaat met onze privacyverklaring.

Binnen 12 uur een reactie.

U ontvangt altijd direct een bevestiging van de aanvraag in uw eigen e-mail adres.


images/sliders/mvo-activiteiten/beach-cleanup-mvo-teambuilding-activiteit.jpeg
images/sliders/mvo-activiteiten/solarbuddy.jpg

MVO activiteiten - CSR activities

Een MVO uitje of CSR activity is een teambuildingactiviteit waarbij werknemers samenwerken aan een project dat een maatschappelijk of ecologisch doel dient. Denk bijvoorbeeld aan activiteiten zoals werkzaamheden in het duingebied in de vorm van natuuronderhoud, een beach-cleaup of het in elkaar zetten van solarlampen voor kinderen in arme landen. Het doel is om niet alleen de teamspirit te bevorderen, maar ook om iets terug te geven aan de samenleving of het milieu. Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events kan u van dienst zijn bij het organiseren van een MVO uitje.

Beach Cleanup MVO teambuilding

Beach Cleanup

Maak een verschil met jouw organisatie en ga de strijd aan tegen plastic vervuiling in…

Wat zijn de voordelen van een MVO uitje?

Een MVO uitje heeft verschillende voordelen voor zowel het bedrijf als de werknemers. Ten eerste laat het bedrijf zien dat het maatschappelijk betrokken is en dat het zijn verantwoordelijkheid neemt voor de wereld om zich heen. Dit kan het imago en de reputatie van het bedrijf verbeteren en klanten aantrekken die duurzaamheid belangrijk vinden. Ten tweede biedt een MVO uitje een unieke en zinvolle ervaring voor de werknemers. Ze kunnen hun talenten inzetten voor een goed doel, nieuwe vaardigheden leren en zich verbonden voelen met elkaar en met de maatschappij. Dit kan leiden tot meer motivatie, tevredenheid en loyaliteit.

MVO-uitjes als teambuildingactiviteit

Door samen een MVO-uitje te doen, kunnen jullie als team niet alleen iets goeds doen voor de maatschappij, maar ook voor elkaar. Een MVO-uitje is een ideale manier om de samenwerking, communicatie, vertrouwen en leiderschap binnen het team te versterken. Dit komt ook de prestaties en sfeer op de werkvloer ten goede.