brandingkanoen
volleybal
vliegeren
zeskamp
brandinraften-2
Strandactiviteiten Noordwijk

Strandactiviteiten Noordwijk

Strandactiviteiten Noordwijk? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al ruim 20 jaar een begrip in Noordwijk als het gaat om de organisatie en uitvoering van strandactiviteiten op het strand van Noordwijk. Een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenuitje of vergaderbreak? Onze strandactiviteiten zijn voor iedere doelgroep geschikt.

Strandactiviteiten Noordwijk bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Het strand van Noordwijk en de zee bieden een fantastisch decor voor onze strandactiviteiten. U heeft hierbij de keuze uit een enorm ruim aanbod, van sportief tot (re)creatief. Wat dacht u van vliegeren ofwel powerkiten, beachvolleybal, knotshockey, brandingraften of een ludieke teambuilding strandzeskamp voor de sportieve deelnemer? Of zandsculptuur bouwen, megavlieger bouwen, een schilderworkshop, cocktail workshop of djembé workshop voor de minder sportieve deelnemer? Het kan allemaal!

Catering en strandpaviljoen tijdens uw strandactiviteiten Noordwijk

Ook de catering kunnen wij voor u verzorgen tijdens uw strandactiviteiten Noordwijk. In deze charmante badplaats zijn wij vaste partner van maar liefst 10 paviljoens. Keuze genoeg dus voor ieder gezelschap en budget.

Kwaliteit, veiligheid & verzekering tijdens strandactiviteiten Noordwijk

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events staat voor kwaliteit. Ons bureau, gespecialiseerd in het organiseren van strandactiviteiten op het strand van Noordwijk, is lid van de VeBON. Hierdoor bent u bij door ons georganiseerde strandactiviteiten op het strand van Noordwijk verzekerd van professionele begeleiding, goede locaties, veilige materialen. Wij zijn TUV gecertificeerd en alle deelnemers zijn tijdens de activiteiten verzekerd. Een veilig gevoel!

Informatie strandactiviteiten Noordwijk
Vraag nu een offerte aan voor strandactiviteiten op het strand van Noordwijk. Een offerteformulier vindt u bij ieder arrangement op onze website. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor suggesties en prijsindicaties, zie strandactiviteiten Noordwijk

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)