vliegeren
brandinraften-2
volleybal
brandingkanoen
zeskamp
Groepsuitje strand

Groepsuitje strand

Groepsuitje strand organiseren? De leukste groepsuitjes op het strand strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden vind je hier!

Groepsuitje strand bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events organiseert al sind 1995 de meest uiteenlopende groepsuitjes op het strand. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, afdelingsuitje, teamuitje, vriendenuitje, familiedag of vrijgezellenuitje op het strand? Vrijwel alles is mogelijk. Onze groepsuitjes zijn geschikt voor bijna alle soorten groepen, zowel prive als zakelijk. Door de grote expertise die wij de afgelopen 20 jaar hebben opgebouwd, zijn wij in staat uw groepsuitje strand tot in de puntjes te verzorgen.

Groepsuitje strand zelf samenstellen

Bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events kunt u uw groepsuitje strand helemaal zelf samenstellen. Door het grote uitgebreide aanbod actieve, sportieve en creatieve strand- en wateractiviteiten, zijn vrijwel alle activiteiten met elkaar te combineren. Hierdoor kan uw groepsuitje op het strand helemaal op uw wensen en budget worden samegesteld. Vliegeren, powerkiten, brandingraften, brandingkanoën, beachgolf, discgolf, zandsculptuur bouwen, zijn slechts een kleine greep uit de vele mogelijke strandactiviteiten waaruit uw groepsuitje op het strand kan bestaan. Voor ieder groepsuitje op het strand hebben wij dus voldoende mogelijkheden.

Diverse locaties voor een groepsuitje strand

Onze groepsuitjes zijn, afhankelijk van de groepsgrootte, te boeken op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden. Op deze locaties beschikken wij over de benodigde vergunningen om tijdens uw groepsuitje strand de gekozen strandactiviteiten aan te bieden. Daarnaast kunnen we ook de catering verzorgen tijdens uw groepsuitje strand. Op genoemde stranden werken wij samen met zo'n 20 verschillende strandpaviljoens, van eenvoudig tot hele luxeen trendy beachclubs. Voor ieder gezelschap en budget hebben wij dus wel een passende locatie voor een groepsuitje.

Veiligheid & verzekering tijdens uw groepsuitje strand
Evenementenbureau SPEV/Noordwijk Events is lid van de VeBON: Bijzondere locaties, deskundige en professionele begeleiding, TÜV gecertificeerd en al uw deelnemers zijn tijdens de activiteiten standaard verzekerd. Een veilig gevoel dus.

Suggesties groepsuitje strand
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden voor de invulling van een groepsuitje strand? Surf dan snel naar onze stranduitjes en vraag een vrijblijvende offerte aan voor het groepsuitje op het strand dat het beste bij uw groep past.

Komt u er niet uit of heeft u vragen met betrekking tot een groepsuitje op het strand? Bel dan naar telefoonnummer 0252-340885. Onze medewerkers helpen u graag verder met de organisatie van een geslaagd groepsuitje op het strand.

Voor meer informatie en prijzen, zie groepsuitje strandReviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)