volleybal
zeskamp
brandinraften-2
vliegeren
brandingkanoen
Bedrijfsuitje strand IJmuiden

Bedrijfsuitje strand IJmuiden

Bedrijfsuitje op het strand van IJmuiden organiseren? Voor een bedrijfsuitje op het strand van IJmuiden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden al meer dan 20 jaar tal van mogelijkheden voor een onvergetelijk stranduitje in IJmuiden. Ludieke strandactiviteiten, goed verzorgde barbecues en alle ingrediënten voor een spetterende feestavond aan het strand! Met één telefoontje organiseren wij uw bedrijfsuitje op het strand van IJmuiden van A tot Z!

Strandactiviteiten tijdens een bedrijfsuitje strand IJmuiden

Uw bedrijfsuitje op het strand van IJmuiden stellen wij in overleg met u helemaal aan de hand van uw wensen samen. Of het nu gaat om teambuilding, een relatiedag, vergaderbreak of een personeelsuitje aan het strand, vrijwel alles is mogelijk tijdens een bedrijfsuitje op het strand van IJmuiden.

Blokarten, strandzeilen, vliegeren, powerkiten, brandingraften, brandingkanoen, een strandzeskamp, zandsculptuur bouwen, beachvolleybal, disc golf, beachgolf zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Zelfs een speedtrip op een RIB boot is vanaf deze locatie mogelijk. Een ding is zeker: de leukste bedrijfsuitjes op het strand van IJmuiden boekt u bij ons!

Strandpaviljoens voor uw bedrijfsuitje strand IJmuiden

Onze bedrijfsuitjes aan het strand van IJmuiden bieden wij aan vanuit diverse partner paviljoens, waar wij al jaren goede samenwerking mee hebben. In IJmuiden heeft u de keuze uit diverse strandpaviljoens als locatie voor uw bedrijfsuitje. Uiteraard kunt u uw bedrijfsuitje op het strand van IJmuiden afsluiten met een heerlijke bbq en/of feestavond met DJ.

Veiligheid & verzekering tijdens uw bedrijfsuitje strand IJmuiden

Ons evenementenbureau is lid van de VeBON: Bijzondere locaties, deskundige en professionele begeleiding, TÜV gecertificeerd en al uw deelnemers zijn tijdens de activiteiten standaard verzekerd. Een veilig gevoel dus.

Informatie bedrijfsuitje strand IJmuiden
Kijk rustig verder op onze site en vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw bedrijfsuitje op het strand van IJmuiden. Bij ieder stranduitje op onze site vindt u een offerteformulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen, telefoonnummer 0252-340 885.

Voor meer informatie en prijzen:
v.a. 40 personen, zie blokarten & powerkiten IJmuiden en RIB varen & powerkiten
v.a. 60 personen, zie blokarten & strandactiviteiten naar keuze
Compleet overzicht van al onze stranduitjes, zie bedrijfsuitje strand IJmuiden

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)