zeskamp
vliegeren
volleybal
brandinraften-2
brandingkanoen
Actief bedrijfsuitje strand

Actief bedrijfsuitje strand

Actief bedrijfsuitje strand organiseren? De leukste actieve bedrijfsuitjes op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden vindt u hier!

Actief bedrijfsuitje strand bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Voor een actief bedrijfsuitje op het strand bent u bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events helemaal aan het juiste adres. Door onze meer dan 20 jaar lange ervaring zijn wij in staat actieve bedrijfsuitjes op het strand te organiseren voor groepen tot 500 personen.

Door het grote en gevarieerde aanbod strand- en wateractiviteiten kunt u uw actieve bedrijfsuitje strand helemaal zelf naar wens samenstellen. Voor de actieve deelnemer bieden wij activiteiten aan zoals vliegeren ofwel powerkiten, brandingraften, blokarten, branding kanoën, beachvolleybal, knotshockey, suppen, golfsurfen, mountainbiken en nog veel meer.

Uiteraard bieden wij ook voor de minder sportieve deelnemers leuke mogelijkheden voor een actief bedrijfsuitje op het strand. Wat dacht u creatieve activiteiten zoals zandsculptuur bouwen, megavlieger bouwen of een schilderworkshop? Ook een GPS wandeltocht over het strand en door de duinen, een djembé workshop, disc golf en beachgolf behoren tot de mogelijkheden om uw actieve bedrijfsuitje op het strand tot een groot succes te maken.

Diverse locaties voor een actief bedrijfsuitje strand

Onze actieve bedrijfsuitjes zijn te boeken op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden. Heeft u een andere locatie in gedachten? Laat het ons weten. Wij bekijken graag de mogelijkheden om uw actieve bedrijfsuitje op het door u gewenste strand te organiseren.

Informatie actief bedrijfsuitje strand

Vraag nu een offerte aan voor een actief bedrijfsuitje op het strand. Bij ieder stranduitje op onze site vindt u een offerte aanvraagformulier. U ontvangt dan binnen 24 uur een voorstel. Uiteraard kunt u voor uw actieve bedrijfsuitje strand ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor suggesties met prijsindicaties, zie actief bedrijfsuitje strand

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)