brandinraften-2
volleybal
brandingkanoen
zeskamp
vliegeren
Teamuitje strand

Teamuitje strand

Teamuitje strand organiseren? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al ruim 20 jaar specialist in de organisatie van teamuitjes op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden. Door onze jarenlange ervaring, zijn wij in staat uw teamuitje strand tot in de puntjes te verzorgen.

Teamuitje strand bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Een teamuitje op het strand kan bestaan uit diverse activiteiten. Afhankelijk van uw doelstelling en wensen, stellen wij in overleg uw teamuitje helemaal op maat samen.
Gewoon een teamuitje voor de fun, of een wat serieuzer programma met teambuilding activiteiten? Vrijwel alles is mogelijk!

Activiteiten tijdens uw teamuitje strand

Uw teamuitje strand kunt u bij ons zelf samenstellen. Wij bieden een groot en divers aanbod strandactiviteiten aan, voor zowel kleine als grote groepen. Wat dacht u van vliegren ofwel powerkiten, brandingraften in teams, een GPS tocht waarbij de teams onderweg allerlei teamopdrachten tegenkomen, of een strandzeskamp waarbij u in teams op meerdere onderdelen strijdt om de hoogste eer? Afhankelijk van de groepsgrootte is vrijwel alles is mogelijk tijdens een teamuitje strand!

Locaties teamuitje strand

Onze teamuitjes zijn te boeken op diverse locaties. Zo kunnen wij uw teamuitje strand organiseren op het strand van bijvoorbeeld Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden. Heeft u een andere locatie in gedachten voor uw teamuitje op het strand? Laat het ons weten! Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden om uw teamuitje op de door u gewenste locatie te organiseren.

Veiligheid & verzekering tijdens uw teamuitje strand
Evenementenbureau SPEV/Noordwijk Events is lid van de VeBON: Bijzondere locaties, deskundige en professionele begeleiding, TÜV gecertificeerd en al uw deelnemers zijn tijdens de activiteiten standaard verzekerd. Een veilig gevoel dus.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw teamuitje strand?
Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor de invulling van uw teamuitje strand? Kijk rustig verder op onze site en vraag een vrijblijvende offerte aan voor het door u gewenste teamuitje. Bij ieder arrangement vindt u een offerte formulier. Wij zorgen ervoor, dat u binnen 24 uur een passende offerte ontvangt voor een teamuitje op het strand.

Heeft u vragen, betreffende de organisatie van uw teamuitje? Bel dan even naar telefoonnummer: 0252-340 885. Onze medewerkers helpen u graag verder met het samenstellen van een teamuitje op het strand.

Voor meer informatie en prijzen, zie teamuitje strand

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)