vliegeren
brandinraften-2
zeskamp
volleybal
brandingkanoen
Vrijgezellenuitje strand

Vrijgezellenuitje strand

Vrijgezellenuitje strand organiseren? vrijgezellenfeest op het strand? De leukste vrijgezellenuitjes op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar en Zandvoort vind je hier!
Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al ruim 20 jaar specialist in de organisatie en uitvoering van vrijgezellenuitjes op het strand. Uitgangspunt van een vrijgezellenfeest op het strand is uiteraard de vrijgezel en vrienden een onvergetelijke dag te bezorgen.

Vrijgezellenuitje, vrijgezellenfeest strand bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Voor een vrijgezellenuitje op het strand heb je de keuze uit een zeer groot en gevarieerd aanbod van diverse uitdagende strandactiviteiten. Wat dacht je van het altijd spectaculaire powerkiten ofwel vliegeren? Tijdens het vrijgezellenuitje powerkiten maak je kennis met de krachten van de wind, kun je je mee laten slepen door het zand en wellicht een sprongetje maken. Als we de vrijgezel een iets te grote vlieger geven en hij of zij door het zand wordt gesleurd is het natuurlijk wel van belang dat je je camera in de aanslag houdt om alles vast te leggen.

Andere leuke suggesties voor een vrijgezellenuitje strand zijn bijvoorbeeld mountainbiken, brandingraften of brandingkanoën. Een combi van meerdere activiteiten tijdens een vrijgezellenuitje strand is natuurlijk ook mogelijk. Vrijwel alles is mogelijk en één ding is zeker... fun verzekerd met een vrijgezellenfeest op het strand!

Locaties vrijgezellenuitje strand

Onze vrijgezellenuitjes zijn te boeken op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar en Zandvoort.
 

Veiligheid & verzekering tijdens een vrijgezellenuitje op het strand

Veiligheid staat uiteraard bovenaan tijdens een vrijgezellenuitje op het strand. Je wilt tenslotte niet dat je vrijgezellenfeest met een domper afloopt. Het is dus zaak goed te kijken of het organiserende bureau de verzekeringen wel goed op orde heeft.

Bij ons is uw vrijgezellenuitje strand in goede handen. Evenementenbureau SPEV/Noordwijk Events is lid van de VeBON: Bijzondere locaties, deskundige en professionele begeleiding, TÜV gecertificeerd en al uw deelnemers zijn tijdens de activiteiten standaard verzekerd. Een veilig gevoel dus.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een vrijgezellenuitje strand?
Neem een kijkje op onze site in de categorie vrijgezellenuitjes en laat u verrassen door onze mogelijkheden voor een vrijgezellenuitje strand. Via ieder arrangement kunt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte opvragen voor het door u gewenste vrijgezellenuitje.

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden betreffende een vrijgezellenuitje strand? Bel dan even naar telefoonnummer: 0252-340 885. Onze medewerkers helpen u graag verder om van jullie vrijgezellenuitje op het strand een onvergetelijke belevenis te maken.

Voor meer informatie en prijzen, zie vrijgezellenuitje strand

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)