brandingkanoen
volleybal
zeskamp
vliegeren
brandinraften-2
Sportief evenementenbureau

Sportief evenementenbureau

Sportief evenementenbureau nodig voor de organisatie van uw sportieve bedrijfsuitje of personeelsdag op het strand? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al meer dan 20 jaar een begrip op de Nederlandse stranden als het gaat om de organisatie van sportieve bedrijfsuitjes, afdelingsuitjes, groepsuitjes op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden.

Sportief evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat uw personeelsuitje, relatiedag, vrijgezellenuitje of bedrijfs familiedag tot in de puntjes te verzorgen. Als sportief evenementenbureau, gespecialiseerd in uitjes op en rondom het strand, kunt u bij ons terecht voor een divers aanbod aan strandactiviteiten. Sportieve activiteiten zoals vliegeren ofwel powerkiten, beachvolleybal, brandingraften, brandingkanoën of een strandzeskamp zijn slechts een greep uit ons aanbod.

Ons sportieve evenementenbureau organiseert niet alleen sportieve activiteiten. Ook voor de minder sportieve deelnemers hebben wij leuke activiteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van zandsculptuur bouwen, beachgolf, disc golf, GPS opdrachtentocht of megavlieger bouwen? Vrijwel alles is mogelijk.

Sportief evenementenbureau op diverse locaties

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is niet locatiegebonden. Zo bieden wij als sportief evenementenbureau onze strandactiviteiten aan op het strand van o.a. Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden.

Kwaliteit, veiligheid & verzekering bij Sportief evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Ons sportieve evenementenbureau staat voor kwaliteit. Wij zijn lid van de VeBON. Hierdoor bent u bij een door ons georganiseerd bedrijfsuitje verzekerd van professionele begeleiding, goede locaties, veilige materialen. Daarnaast zijn wij als sportief evenementenbureau TUV gecertificeerd en zijn alle deelnemers tijdens onze bedrijfsuitjes standaard verzekerd tijdens de activiteiten. Een veilig gevoel!

Informatie over de organisatie van uw bedrijfsuitje strand door ons sportieve evenementenbureau?
Vraag nu een offerte aan voor uw bedrijfsuitje op het strand. Een offerteformulier vindt u bij ieder arrangement op onze website. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor meer informatie en prijsindicaties, zie bedrijfsuitjes strand

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)