brandingkanoen
zeskamp
brandinraften-2
volleybal
vliegeren
Organisatiebureau bedrijfsuitje strand

Organisatiebureau bedrijfsuitje strand

Organisatiebureau bedrijfsuitje strand nodig? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is het organisatiebureau voor uw bedrijfsuitje op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden.

Of het nu gaat om een groep van 15 of 400, wij hebben als organisatiebureau reeds meer dan 20 jaar de kennis en expertise in huis voor de organisatie van bedrijfsuitjes op het strand.

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events...het organisatiebureau voor een bedrijfsuitje op het strand

Als organisatiebureau, gevestigd op een steenworp van het strand, zijn wij in staat uw bedrijfsuitje op het strand van A tot Z te verzorgen. Naast het verzorgen van strandactiviteiten, kunnen wij ook het vervoer van en naar het strand voor u verzorgen, alsmede de locatie, catering en eventueel afsluitende party met DJ.

Locaties voor de organisatie van uw bedrijfsuitje strand.

Ons organisatiebureau werkt nauw samen met een 20 tal strandpaviljoens op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden. Hierdoor biedt ons organisatiebureau voor iedere doelgroep en budget wel een passende locatie.

Kwaliteit, veiligheid & verzekering tijdens de organisatie van uw bedrijfsuitje strand

Wij zijn als een van de weinige organisatiebureau's partner van Noordwijk Marketing en staan dus voor kwaliteit. Ons organisatiebureau, gespecialiseerd in bedrijfsuitjes op en rondom het strand, is tevens lid van de VeBON. Hierdoor bent u bij een door ons georganiseerd bedrijfsuitje verzekerd van professionele begeleiding, goede locaties, veilge materialen. Wij zijn TUV gecertificeerd en alle deelnemers zijn bij de organisatie van onze bedrijfsuitjes standaard verzekerd tijdens de activiteiten. Een veilig gevoel!

Informatie over de organisatie van uw bedrijfsuitje strand door ons bureau?
Vraag nu een offerte aan voor de organisatie van uw bedrijfsuitje op het strand door ons bureau. Een offerteformulier vindt u bij ieder arrangement op onze website. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor meer informatie en prijsindicaties, zie bedrijfsuitjes strand

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)