brandingkanoen
vliegeren
volleybal
brandinraften-2
zeskamp
Evenementenbureau strand

Evenementenbureau strand

Op zoek naar een evenementenbureau strand? Evenementbureau SPEV / Noordwijk-Events is al meer dan 20 jaar de specialist voor uw evenement op en rondom het strand van Noordwijk, Zandvoort, IJmuiden, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Bloemendaal en Hoek van Holland.

Activiteiten op en rondom het strand bij Evenementbureau SPEV / Noordwijk-Events

Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, vergaderbreak, incentive, vrijgezellenuitje of familiedag, als evenementenbureau strand organiseren wij vrijwel alle denkbare activiteiten op en rondom het strand. Vliegeren, powerkiten, beachvolleybal toernooi, brandingraften, GPS teambuilding, een strandzeskamp, vrijwel alles is mogelijk.

Professionele begeleiding op het strand bij Evenementbureau SPEV / Noordwijk-Events

Ons evenementenbureau, gespecialiseerd in bedrijfsuitjes op en rondom het strand, is tevens lid van de VeBON. Hierdoor bent u bij een door ons evenementenbureau georganiseerd bedrijfsuitje op het strand verzekerd van professionele begeleiding, goede locaties, veilge materialen. Wij zijn TUV gecertificeerd en alle deelnemers zijn bij de organisatie van onze bedrijfsuitjes standaard verzekerd tijdens de activiteiten. Een veilig gevoel!

Totaalorganisatie uitje strand door Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Naast onze standaardprogramma's maken wij als evenementenbureau strand ook programma's die volledig op uw wensen zijn afgestemd. Als evenementenbureau gespecialiseerd in stranduitjes kunnen wij de hele organisatie voor u uit handen nemen. Vervoer per touringcar vanaf uw bedrijf naar het strand, activiteitenprogramma, lunch, drankjes, afsluitende BBQ, een feestavond in één van onze gezellige strandpaviljoens, vrijwel alles is mogelijk.

Informatie over de organisatie van uw bedrijfsuitje strand door ons evenementbureau?
Vraag nu een offerte aan voor de organisatie van uw bedrijfsuitje op het strand door ons evenementenbureau. Een offerteformulier vindt u bij ieder stranduitje op onze website. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor meer informatie en prijsindicaties, zie evenementenbureau strand

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)