zeskamp
brandinraften-2
brandingkanoen
volleybal
vliegeren
Vergaderen strand

Vergaderen strand

Vergaderen op of aan het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden? Vergaderen op een inspirerende locatie met uizicht op zee? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events biedt complete vergaderarrangementen aan vanuit diverse strandpaviljoens in combinatie met een actieve of creatieve vergaderbreak en/of teambuilding programma.

Vergaderen op het strand bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Met meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van vergaderbreaks en teambuilding programma’s op het strand en onze samenwerking met diverse strandpaviljoens, kunnen wij zowel vergaderarrangementen als vergaderbreaks aanbieden. Naast deze “alles-onder-een-dak” beiden wij alleen vergaderarrangementen op het strand aan vanuit paviljoens met een aparte, exclusieve ruimte, zodat u in alle rust kunt vergaderen of een presentatie kunt houden.

Vergaderen strand met een actieve of creatieve vergaderbreak / meeting onderbreker

Om ervoor te zorgen dat iedereen tijdens de vergadering scherp en oplettend blijft, bieden wij vergaderarrangementen aan in combinatie met één van onze vele mogelijke vergaderbreaks, waarbij u even een frisse neus kunt halen om daarna weer geconcentreerd deel te nemen aan de meeting. Dit kunnen korte breaks zijn van 1 – 1,5 uur, zoals vliegeren (powerkiten), braningraften, megavlieger bouwen of zandsculptuur bouwen in teams, tot een volledig middagvullend teambuilding programma zoals een GPS Teamwork. Heeft u al een vergaderlocatie geboekt? Onze vergaderbreaks zijn ook los te boeken.

Locaties vergaderen strand

Wij bieden vergaderarrangementen op het strand aan in o.a. Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden.

Voor een overzicht van onze vergaderarrangementen op het strand, klik op vergaderen strand

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)