brandingkanoen
zeskamp
volleybal
brandinraften-2
vliegeren
Vergaderbreak strand

Vergaderbreak strand

Vergaderbreak op het strand? Voor een actieve, sportieve of creatieve vergaderbreak op het strand bent u bij ons aan het juiste adres. Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events verzorgt al ruim 20 jaar actieve, sportieve en creatieve vergaderbreaks op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden.

Vergaderbreak strand bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Een vergaderbreak op het strand werkt vaak verfrissend na een lange zit in een vergaderzaal. Onderzoek heeft uitgewezen dat de deelnemers zich na een actieve, sportieve of creatieve vergaderbreak beter kunnen concentreren waardoor het effect van uw vergadering, training of andere bijeenkomst hoger is.

Vergaderbreak strand ... even uitwaaien of teambuilding?

Een vergaderbreak op het strand kan gewoon even een leuke activiteit tussendoor zijn, om even uit te waaien, zoals een uurtje vliegeren ofwel powerkiten, beachgolf of mountainbiken. Uw vergaderbreak strand kan echter ook teambuilding als doel hebben. In dat geval zou een vergaderbreak "teamwork circuit" bijvoorbeeld een goede optie zijn. Tijdens deze vergaderbreak gaan we op het strand met de teams een aantal teamopdrachten doen. Of wat dacht u van brandingraften in teams?

Onze vergaderbreaks op het strand bestaan over het algemeen uit activiteiten met een maximale tijdsduur van 1 1/2 uur, maar zijn ook aan te passen aan uw beschikbare tijd.

Actieve en creatieve vergaderbreaks op het strand

Naast actieve vergaderbreaks bieden wij ook creatieve vergaderbreaks op het strand aan. Zandsculptuur bouwen in teams, schilderen in teams, een percussie workshop, megavlieger bouwen, zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden die wij bieden voor een vergaderbreak op het strand.

Vergaderbreak strand op diverse locaties
Een vergaderbreak op het strand kunnen wij aanbieden in Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden? Heeft u een andere locatie in gedachten? Wij bekijken graag de mogelijkheden om een vergaderbreak op de door u gewenste locatie te organiseren.

Informatie vergaderbreak strand
Vraag nu een offerte aan voor een vergaderbreak op het strand. Een offerteformulier vindt u bij ieder arrangement op onze website. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor meer informatie en prijsindicaties, zie vergaderbreak strand

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)