brandinraften-2
volleybal
zeskamp
brandingkanoen
vliegeren
Uitje strand

Uitje strand

Uitje strand organiseren? Voor een uitje op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden bent u bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events helemaal aan het juiste adres. Door onze meer dan 20 jaar lange ervaring zijn wij in staat uw strand uitje tot een geweldig succes te maken.

Uitje strand bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

De zon, zee en het strand vormen de basis van een uitje op het strand. Tijdens onze stranduitjes kunnen de deelnemers kennismaken met diverse strandactiviteiten, al dan niet in competitieverband. Vliegeren, powerkiten, brandingraften, branding kanoën, beachvolleybal, knotshockey, suppen, golfsurfen, mountainbiken, bijna alles kan. Uw kunt uw uitje strand bij ons namelijk helemaal zelf samenstellen.
In IJmuiden bieden wij ook het spectaculaire blokarten aan in combinatie met andere strandactiviteiten.

Uitje strand ... voor wie?

Een uitje op het strand is in principe voor iedereen geschikt. Naast onze sportieve activiteiten bieden wij ook voor de minder sportief ingestelde deelnemers leuke activiteiten. Wat dacht u creatieve activiteiten zoals zandsculptuur bouwen of een schilderworkshop? Ook een GPS wandeltocht over het strand en door de duinen, een djembé workshop, disc golf en beachgolf behoren tot de mogelijkheden om uw uitje strand tot een groot succes te maken.

Uitje strand ... waar?

Onze stranduitjes zijn te boeken op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden. Heeft u een andere locatie in gedachten? Laat het ons weten. Wij bekijken graag de mogelijkheden om uw uitje strand op de door u gewenste locatie te organiseren.

Informatie uitje strand
Vraag nu een offerte aan voor een uitje strand. Bij ieder stranduitje op onze site vindt u een offerte aanvraagformulier. U ontvangt dan binnen 24 uur een voorstel. Uiteraard kunt u voor uw uitje strand ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor leuke suggesties met prijsindicaties, zie uitje strand

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)