brandingkanoen
brandinraften-2
zeskamp
vliegeren
volleybal
Teamuitje Noordwijk

Teamuitje Noordwijk

Teamuitje Noordwijk organiseren? De allerleukste teamuitjes op het strand van Noordwijk vind je hier! Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al sinds 1995 de specialist in het organiseren van teamuitjes in Noordwijk.

Teamuitje Noordwijk bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Uw teamuitje op het strand van Noordwijk kunnen wij op diverse manieren voor u organiseren. Wat dacht u van een strandzeskamp of een mix van diverse strandactiviteiten. Uw teamuitje Noordwijk kunt u bij ons helemaal zelf samenstellen. Activiteiten zoals vliegeren ofwel powerkiten, beachvolleybal, brandingraften, brandingkanoën, beachgolf, disc golf zijn slechts een greep uit de mogelijkheden die wij tijdens een teamuitje Noordwijk kunnen verzorgen.

Catering tijdens uw teamuitje Noordwijk

Uiteraard kunnen wij tijdens uw teamuitje op het strand van Noordwijk ook de catering voor u verzorgen. Van een ontvangstdrankje, pauzedrankje, tot een BBQ met drankjes in één van onze 9 leuke partnerpaviljoens in Noordwijk.

Overige locaties voor een teamuitje op het strand

Naast een teamuitje Noordwijk kunnen wij onze strandactiviteiten ook aanbieden op het strand van Zandvoort, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, IJmuiden.

Veiligheid & verzekering tijdens uw teamuitje Noordwijk
Veiligheid staat voorop bij onze teamuitjes op het strand van Noordwijk. Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events is lid van de VeBON: Bijzondere locaties, deskundige en professionele begeleiding, TÜV gecertificeerd en al uw deelnemers zijn tijdens onze teamuitjes op het strand van Noordwijk standaard verzekerd. Een veilig gevoel dus.

Informatie en suggesties voor een teamuitje Noordwijk
Op onze website vindt u een legio aan leuke teamuitjes in Noordwijk. Vraag dus nu een offerte aan voor uw teamuitje op het strand van Noordwijk. Een offerteformulier vindt u bij ieder arrangement op onze website. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor meer informatie en prijsindicaties, zie teamuitje Noordwijk

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)