volleybal
vliegeren
strandzeskamp
brandingraften
Strandactiviteiten

Megavlieger bouwen

Algemeen

Megavlieger bouwen? Reuzevlieger, reuzenvlieger, bouwen in teams? Bouw met je collega's een enorme 3D megavlieger tijdens uw teambuilding evenement, bedrijfsuitje of personeelsuitje.

Megavlieger, Reuzevlieger, reuzenvlieger, bouwen in teams? Bouw met je collega's een enorme 3D megavlieger tijdens uw teambuilding evenement, bedrijfsuitje of personeelsuitje.

De workshop reuzenvlieger bouwen ofwel megavlieger bouwen is een ideale manier om de communicatie, creativiteit en teamgeest te bevorderen binnen uw organisatie. Tevens is het met een workshop megavlieger bouwen mogelijk uw corporate identity te tonen door een megavlieger te voorzien van uw bedrijfslogo.

De activiteit megavlieger bouwen
Tijdens het teambuilding programma megavlieger bouwen ofwel reuzenvlieger bouwen verdelen we uw gezelschap in kleine teams. In groepjes van 4-5 personen bouwt u aan een onderdeel van een reuzenvlieger / megavlieger, die uiteindelijk maar liefst dertig vierkante meter kan worden. Na het bouwen worden de onderdelen van de megavlieger / reuzenvlieger gedecoreerd. De megavlieger kan bijvoorbeeld worden voorzien van uw bedrijfslogo of andere uitingen die aansluiten op de doelstelling van uw bijeenkomst.

Vervolgens gaan we het strand op om alle gebouwde onderdelen samen te voegen tot een immense 3-D megavlieger / reuzenvlieger.

U ziet de deelnemers denken: "Kan dat ding de lucht in? Gaat dit ooit vliegen?"
Uiteraard zorgen wij er samen met de deelnemers voor dat de onderdelen op de juiste manier zijn samengevoegd en zal de megavlieger / reuzenvlieger onder luid gejuich van alle deelnemers het luchtruim kiezen.

Het programma meagvlieger bouwen is Ideaal voor grote gemeleerde groepen, waarbij creatieve samenwerking en (re)creatieve elementen de boventoon voeren.
Om deze reden is het programma megavlieger bouwen geschikt als teambuilding programma, maar ook als bedrijfsuitje of personeelsuitje aan het strand.

Tijdsduur megavlieger bouwen / reuzenvlieger bouwen
1,5 - 2 uur

Locatie

Locatie: Het programma megavlieger bouwen is te boeken vanuit ieder gewenste strandpaviljoen in Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal, IJmuiden (andere locaties op aanvraag)

Kosten

Kosten: De kosten van het programma megavlieger bouwen varieert tussen de € 25,00 - € 35,00 p.p. en is sterk afhankelijk van het aantal deelnemers

Bijzonderheden megavlieger bouwen / reuzenvlieger bouwen
 • Groepsgrootte minimaal 30, geen maximum
 • Voor het programma megavlieger bouwen / reuzenvlieger bouwen is een binnenruimte nodig (paviljoen / conferentie zaal in een hotel)
 • Tijdsduur: 1,5 - 2 uur
 • Inclusief alle benodigde materialen en professionele begeleiding
 • Prijzen zijn excl. BTW, eventuele locatiekosten, reiskosten en catering

Gallery

Offerte

U kunt via onderstaand formulier direct een offerte aanvragen voor dit arrangement.

Invalid Input

Invalid Input

Wat is uw voornaam?

Wat is uw achternaam?

Wat is uw woonplaats?

Wat is uw postcode?

Wat is uw woonplaats?

Wat is uw telefoonnummer?

Graag een (geldig) emailadres invullen!

Ongeldige invoer

Graag hier een datum selecteren.

Graag hier een datum selecteren.

Hoeveel deelnemers zullen er zijn?

Naar welk tijdstip gaat uw voorkeur uit?

Invalid Input

(in Euro's, excl. 21% B.T.W.)

Invalid Input

Ongeldige invoer

Geef AUB aan dat u akkoord gaat met onze privacyverklaring.

Ongeldige invoer

Reacties

Beoordeel deze activiteit

Programma: 82% - 6 stem(men)
Begeleiding: 98.25% - 4 stem(men)
Prijs / Kwaliteit: 77.83% - 6 stem(men)
Veiligheid: 87.5% - 4 stem(men)

Beoordeling

Megavlieger bouwen

Megavlieger bouwen

Megavlieger bouwen? Reuzevlieger, reuzenvlieger, bouwen in teams? Bouw met je collega's een enorme 3D megavlieger tijdens uw teambuilding evenement, bedrijfsuitje of personeelsuitje.
Megavlieger bouwen? Reuzevlieger, reuzenvlieger, bouwen in teams? Bouw met je collega's een enorme 3D megavlieger tijdens uw teambuilding evenement, bedrijfsuitje of personeelsuitje.
85 out of 100 with 20 ratings

4 reacties

 • Reactielink BDR Thermea Group vrijdag, 21 september 2018 10:14 Geplaatst door BDR Thermea Group

  Met 140 personen veel plezier gehad met het bouwen van de 2 megavliegers. Iedereen deed mee. Jammer dat er weinig wind stond, waardoor de vliegers maar een klein stukje omhoog gingen, maar we hadden er een lekker zonnetje bij.

 • Reactielink ICLON Universiteit Leiden maandag, 09 april 2018 14:42 Geplaatst door ICLON Universiteit Leiden

  Een creatieve afsluiting van onze studiedag, prachtig weer en de vliegers gingen nog de lucht in ook. Leuk om als team zoiets samen te bouwen.

 • Reactielink Heembouw Wonen maandag, 24 april 2017 14:05 Geplaatst door Heembouw Wonen

  Wij hebben met 90 personen een heerlijk middag gehad in de zon aan het strand en met meer dan genoeg wind. We hebben gekozen voor twee vliegers en deze gingen beide keurig de lucht in. Uiteindelijk is het niet gelukt om een groot logo of andere tekening op de vliegers te plaatsen, maar wel heeft iedereen zijn creativiteit los gelaten om een vlak van de vlieger. Resultaat: een heerlijk ontspannen middag, waarbij je als team nader tot elkaar komt.

 • Reactielink DSM Biotechnology Center maandag, 22 juni 2015 09:49 Geplaatst door DSM Biotechnology Center

  Heerlijke middag geweest. De vlieger had wat groter en dus spectaculairder mogen zijn maar dat lag aan de grootte van de groep.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

 • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
  Lets Quiz (interactief)