volleybal
vliegeren
brandinraften-2
zeskamp
brandingkanoen
Teambuilding op het strand

Teambuilding op het strand

Op zoek naar teambuilding aan het strand? U wilt de werksfeer binnen uw bedrijf versterken, bijvoorbeeld door een teambuilding programma op het strand? Bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events bent u aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van teambuilding aan het strand, maken wij van ieder evenement een succes.

Waarom teambuilding op het strand?

De ervaring leert dat de band tussen uw werknemers aanzienlijk versterkt is na een teambuilding activiteit op het strand! Het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort en IJmuiden leent zich perfect voor activiteiten ter versterking van de teamband. Bij teambuilding aan het strand kunt u denken aan bijvoorbeeld een strandzeskamp "Teambuilding aan de Vloedlijn", gezamenlijk een megavlieger bouwen, zandsculptuur bouwen in teams met professioneel sculpzand, GPS tocht met teamopdrachten, brandingraften en nog veel meer.

Locaties teambuilding strand

Een teambuilding programma op of rondom het strand bieden wij aan in Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden.
Voor al onze teambuilding programma's aan het strand werken wij met goed opgeleide instructeurs en TUV gecertificeerde materialen, waardoor een kwalitatief goed programma is gewaarborgd.

Teambuilding event op het strand op maat?

Heeft u wensen voor uw teambuilding event aan het strand die afwijken van onze standaardprogramma's? Een bijzondere doelstelling voor uw evenement, of wilt u de activiteiten afstemmen op een bepaald thema? Graag denken wij met u mee over de invulling van uw teambuilding event aan het strand. Onze kennis en ervaring op het gebied van activiteiten op en rond het strand staan borg voor een geslaagd en succesvol programma.

Informatie teambuilding strand
Vraag nu een offerte aan voor uw bedrijfsuitje op het strand. Een offerteformulier vindt u bij ieder arrangement op onze website. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor meer informatie en prijsindicaties, zie teambuilding strand

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)