zeskamp
volleybal
brandingkanoen
vliegeren
brandinraften-2
Teambuilding activiteiten Noordwijk

Teambuilding activiteiten Noordwijk

Teambuilding activiteiten Noordwijk? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is organiseert al meer dan 20 jaar teambuilding activiteiten in Noordwijk. Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van teambuilding activiteiten in Noordwijk, maken wij van ieder evenement een succes.

Teambuilding activiteiten Noordwijk bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Of het nu gaat om een bedrijfsuitje met teambuilding als doelstelling, of als onderdeel van een zakelijke meeting in één van de vergaderlocaties in Noordwijk? Voor ieder gezelschap bieden wij passende teambuilding activiteiten in Noordwijk aan.

Groot aanbod teambuilding activiteiten Noordwijk

Afhankelijk van de beschikbare tijd, kunnen wij in Noordwijk een groot aanbod teambuilding activiteiten aanbieden. Enkele voorbeelden van korte teambuilding activiteiten in Noordwijk zijn: teamwork circuit op het strand, brandingraften, een strandzeskamp, zandsculptuur bouwen of megavlieger bouwen. Heeft u meer tijd beschikbaar voor teambuilding activiteiten in Noordwijk? Kijkt u dan een naar ons programma GPS teambuilding, waarbij in teams met GPS een route door de duinen moet worden afgelegd en de teams onderweg een aantal teambuilding activiteiten tegenkomen.

Waarom teambuilding activiteiten Noordwijk?

De ervaring leert dat de band tussen uw werknemers aanzienlijk versterkt is na een teambuilding activiteit. Het strand en het duingebied van Noordwijk lenen zich perfect voor teambuilding activiteiten. Daarnaast beschikt Noordwijk als teambuilding locatie over diverse vergaderlocaties en zijn wij partner van 10 strandpaviljoens, zodat wij ook de catering kunnen verzorgen tijdens uw teambuilding activiteiten in Noordwijk.

Informatie teambuilding activiteiten Noordwijk
Vraag nu een offerte aan voor teambuilding activiteiten Noordwijk. Een offerteformulier vindt u bij ieder arrangement op onze website. Uiteraard kunt u voor meer informatie of een teambuilding programma op maat ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor meer informatie en prijsindicaties, zie teambuilding activiteiten Noordwijk

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)