volleybal
brandinraften-2
brandingkanoen
vliegeren
zeskamp
Stranduitje

Stranduitje

Stranduitje organiseren? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events organiseert de leukste stranduitjes op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden.

Stranduitje bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Ons evenementenbureau is al meer dan 20 jaar een begrip op de Nederlandse stranden. Wij zijn gespecialiseerd in de organisatie en uitvoering van originele stranduitjes voor groepen en bedrijven. Een bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of familiedag op het strand? Met een stranduitje van Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events haalt u de strandspecialist in huis.

Stranduitje zelf samenstellen

Uw stranduitje kunt u bij ons helemaal zelf samenstellen uit het grote aanbod strandactiviteiten wat wij aanbieden. Vliegeren ofwel powerkiten, blokarten, beachvolleybal, brandingraften, brandingkanoën, beachgolf, disc golf, zijn slechts een greep uit de vele mogelijke strandactiviteiten die u tijdens uw stranduitje kunt kiezen. Wat dacht u van een strandzeskamp of een combinatie van een solextocht met strandactiviteiten. Vrijwel alles is mogelijk!

Stranduitjes op diverse locaties

Onze stranduitjes zijn te boeken op het strand van o.a. Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden. Heeft u een andere locatie in gedachten? Wij bekijken graag de mogelijkheden om uw stranduitje op de door u gekozen locatie te organiseren.

Kwaliteit, veiligheid & verzekering tijdens een stranduitje
Kwaliteit en veiligheid staat tijdens onze stranduitjes hoog in het vaandel. Wij zijn daarom ook lid van de VeBON. Hierdoor bent u bij een door ons georganiseerd stranduitje verzekerd van professionele begeleiding, goede locaties, veilige materialen. Wij zijn TUV gecertificeerd en alle deelnemers zijn tijdens onze stranduitjes standaard verzekerd. Een veilig gevoel!

Informatie over een stranduitje?
Vraag nu een offerte aan voor een stranduitje. Een offerteformulier vindt u bij alle stranduitjes op onze website. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885.

Voor meer informatie en prijsindicaties, zie stranduitje

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)