volleybal
brandinraften-2
zeskamp
brandingkanoen
vliegeren
Stranddag Zandvoort

Stranddag Zandvoort

Stranddag Zandvoort? Op zoek naar een leuke stranddag op het strand van Zandvoort? Met een stranddag van Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events haalt u de strandspecialist in huis voor de organisatie van uw bedrijfsuitje op het strand.

Stranddag Zandvoort bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Wij zijn al ruim 20 jaar gespecialiseerd in de organisatie en uitvoering van stranddagen voor groepen en bedrijven op het strand van o.a. Zandvoort.

Het lange en gezellige strand van Zandvoort, met een diversiteit aan leuke strandpaviljoens en beachclubs, zijn een prachtig decor voor een fantastische stranddag met uw bedrijf.

Groot aanbod activiteiten tijdens een stranddag Zandvoort

Een stranddag kan bestaan uit diverse strand en zee activiteiten zoals vliegeren ofwel powerkiten, beachvolleybal, zandsculptuur bouwen in teams, disc golf, beachgolf, brandingraften, branding kanoën, GPS wandel- of fietstocht door de duinen, etc. Zelfs een combi met een solextocht of activiteiten zoals schilderen in teams, percussie workshop behoort of megavlieger bouwen behoort tot de mogelijkheden tijdens een stranddag Zandvoort. Verder hebben we tijdens een stranddag in Zandvoort ook de mogelijkheid een speedboot in te zetten voor een onvergetelijke adrenaline kick.

Strandpaviljoens en catering tijdens uw stranddag Zandvoort

Voor een stranddag Zandvoort werken wij samen met diverse partner-strandpaviljoens, die de catering tijdens uw bedrijfsuitje verzorgen. U heeft hierbij de keuze uit gezellige kleine strandpaviljoens tot trendy beachclubs. Voor iedere groep en budget hebben wij wel een passende locatie. Hierdoor is een stranddag Zandvoort naast een bedrijfsuitje ook ideaal voor groepsuitjes, vrijgezellenuitjes en familiedagen.

Kwaliteit, veiligheid & verzekering tijdens uw stranddag Zandvoort
Kwaliteit en veiligheid tijdens een stranddag staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn daarom ook lid van de VeBON. Hierdoor bent u bij een door ons georganiseerde stranddag verzekerd van professionele begeleiding, goede locaties, veilige materialen. Wij zijn TUV gecertificeerd en alle deelnemers zijn tijdens een stranddag in Zandvoort standaard verzekerd. Een veilig gevoel!

Informatie over een stranddag Zandvoort?
Vraag nu een offerte aan voor een stranddag Zandvoort. Een offerteformulier vindt u bij ieder arrangement op onze website. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor meer informatie en prijsindicaties, zie stranddag Zandvoort

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)