volleybal
vliegeren
brandinraften-2
brandingkanoen
zeskamp
Stranddag Noordwijk

Stranddag Noordwijk

Stranddag Noordwijk organiseren? Op zoek naar een bedrijfsuitje? Boek een leuke stranddag op het strand van Noordwijk! Met een stranddag van Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events haalt u de strandspecialist in huis voor de organisatie van uw bedrijfsuitje op het strand.

Stranddag Noordwijk bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Ons evenementenbureau is al meer dan 20 jaar een begrip op de Nederlandse stranden. Wij zijn gespecialiseerd in de organisatie en uitvoering van stranddagen voor groepen en bedrijven op het strand van o.a. Noordwijk.

Noordwijk is een fantastische bestemming voor een stranddag met uw bedrijf. Een gezellige boulevard, een diversiteit aan leuke strandpaviljoens en beachclubs, en een fantastisch duingebied zijn een prachtig decor voor een fantastische stranddag met de medewerkers binnen uw bedrijf.

Groot aanbod activiteiten tijdens een stranddag Noordwijk

Uw stranddag Noordwijk kunt u bij ons helemaal zelf samenstellen. Zo kan uw stranddag bestaan uit diverse strand en zee activiteiten zoals vliegeren ofwel powerkiten, beachvolleybal, brandingraften, branding kanoën, GPS wandel- of fietstocht door de duinen, etc. Zelfs een combi van een solextocht met strandactiviteiten behoort tot de mogelijkheden.

Ook voor de minder sportieve deelnemer hebben wij tijdens een stranddag Noordwijk voldoende mogelijkheden. Wat dacht u van activiteiten zoals schilderen in teams, een percussie workshop, cocktail workshop, beachgolf, disc golf, megavlieger bouwen of zandsculptuur bouwen? Alles kan tijdens een stranddag Noordwijk!

Strandpaviljoens en catering tijdens uw stranddag Noordwijk

Voor een stranddag Noordwijk werken wij samen met ca. 10 partner-strandpaviljoens, die de catering tijdens uw bedrijfsuitje verzorgen. U heeft hierbij de keuze uit gezellige kleine strandpaviljoens tot trendy beachclubs. Voor iedere groep en budget heeft Noordwijk wel een passende locatie. Hierdoor is een stranddag Noordwijk naast een personeelsuitje ook ideaal voor groepsuitjes, vrijgezellenuitjes en familiedagen.

Kwaliteit, veiligheid & verzekering tijdens uw stranddag Noordwijk
Kwaliteit en veiligheid tijdens een stranddag staat bij ons hoog in het vaandel.
Wij zijn daarom ook lid van de VeBON. Hierdoor bent u bij een door ons georganiseerde stranddag verzekerd van professionele begeleiding, goede locaties, veilige materialen. Wij zijn TUV gecertificeerd en alle deelnemers zijn tijdens een stranddag in Noordwijk standaard verzekerd. Een veilig gevoel!

Informatie over een stranddag Noordwijk?
Vraag nu een offerte aan voor een stranddag Noordwijk. Een offerteformulier vindt u bij ieder arrangement op onze website. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor meer informatie en prijsindicaties, zie stranddag Noordwijk

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)