zeskamp
volleybal
brandinraften-2
vliegeren
brandingkanoen
Strandactiviteiten

Strandactiviteiten

Strandactiviteiten? De leukste strandactiviteiten op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden vind je hier!

Strandactiviteiten bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Ons evenementenbureau is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het organiseren van de leukste strandactiviteiten.
Een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenuitje, teambuilding activiteit of vergaderbreak? Wij bieden een legio aan strandactiviteiten aan om hier invulling aan te geven. U kunt hierbij denken aan één strandactiviteit of een combinatie van meerdere strandactiviteiten, zoals vliegeren, beachvolleybal, zandsculptuur bouwen in teams, disc golf, beachgolf, branding raften, brandingkanoen, gps wandel- of fietstocht door de duinen, solextocht, maar ook voor een minder actieve activiteit op het strand als schilderen in teams, percussie workshop, etc. kunt u bij ons terecht.

Strandactiviteiten en locaties

Onze strandactiviteiten zijn te boeken op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden. Heeft u een andere locatie in gedachten? Laat het ons weten. Wij bekijken graag de mogelijkheden om de door u gewenste strandactiviteiten op de door u gewenste locatie te organiseren.

Veiligheid & verzekering tijdens strandactiviteiten

Een goede begeleiding is zeer belangrijk bij alle strandactiviteiten. Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is lid van de VeBON: Bijzondere locaties, deskundige en professionele begeleiding, TÜV gecertificeerd en al uw deelnemers zijn tijdens de strandactiviteiten standaard verzekerd. Een veilig gevoel dus

Informatie strandactiviteiten
Vraag nu een offerte aan voor de door u gewenste strandactiviteit. Bij ieder uitje op onze site vindt u een offerte aanvraagformulier. U ontvangt dan binnen 24 uur een voorstel. Uiteraard kunt u voor uw uitje strand ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor suggesties met prijsindicaties, zie strandactiviteiten

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)