zeskamp
vliegeren
brandinraften-2
volleybal
brandingkanoen
Strand activiteit

Strand activiteit

Strand activiteit boeken? Op zoek naar een leuke strand activiteit op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden ? Kijk dan snel verder op onze site. Wij zijn sinds 1995 specialist in de organisatie en verzorging van diverse strandactiviteiten.

Strand activiteit bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

De mogelijkheden van het boeken van een strand activiteit of combi van meerdere activiteiten op het strand en op de zee zijn heel uiteenlopend.

Uw strand activiteit of mix van strandactiviteiten kunt u bij ons dan ook helemaal zelf samenstellen. Vliegeren ofwel powerkiten, beachvolleybal, zandsculptuur bouwen in teams, disc golf, beachgolf, brandingraften, brandingkanoën, GPS wandel- of fietstocht door de duinen, zijn slechts een greep uit de mogelijkheden.

Strand activiteit voor diverse groepen

Een activiteit op het strand is voor diverse groepen te boeken. Een bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje, vriendenuitje of familiedag. Onze strandactiviteiten zijn voor iedereen geschikt.

Locaties voor een strand activiteit

Onze strandactiviteiten zijn te boeken op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden. Wilt u uw strand activiteit combineren met een BBQ of andere vorm van catering? Ook dat is mogelijk. Wij zijn partner van ca. 20 strandpaviljoens, van lekker basic tot superdeluxe beachclubs.

Veiligheid & verzekering tijdens een strand activiteit.
Een goede begeleiding tijdens uw strand activiteit is zeer belangrijk. Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events is lid van de VeBON: Bijzondere locaties, deskundige en professionele begeleiding, TÜV gecertificeerd en al uw deelnemers zijn tijdens de activiteiten standaard verzekerd. Een veilig gevoel dus.

Informatie strand activiteit
Vraag nu een offerte aan voor een strand activiteit. Een offerteformulier vindt u bij ieder arrangement op onze site. Uiteraard kunt u voor meer informatie over onze strandactiviteiten ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor meer info en prijsindicaties, zie strand activiteit

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)