zeskamp
brandinraften-2
vliegeren
brandingkanoen
volleybal
Sportieve strandactiviteit

Sportieve strandactiviteit

Sportieve strandactiviteit organiseren? Voor een sportieve strandactiviteit bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al 20 jaar gespecialiseerd in het organiseren van sportieve strandactiviteiten op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden.

Sportieve strandactiviteit bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events

In overleg met u stellen wij uw sportieve strandactiviteit samen. U heeft hierbij de keuze uit een legio aan activiteiten zoals vliegeren, powerkiten, beachvolleybal, zandsculptuur bouwen in teams, disc golf, beachgolf, brandingraften, brandingkanoen, GPS wandel- of fietstocht door de duinen, etc. Zelfs een combi met een solextocht, mountainbike tocht of minder actieve activiteit als schilderen in teams, percussie workshop behoort tot de mogelijkheden.

Sportieve strandactiviteiten zijn met name geschikt als onderdeel van een bedrijfsuitje, afdelingsuitje, vrijgezellenuitje, vriendenuitje of familiedag op het strand.

Locaties voor een sportieve strandactiviteit

Onze sportieve strandactiviteiten zijn te boeken op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden. Wilt u uw sportieve strandactiviteit combineren met een BBQ of andere vorm van catering? Ook dat is mogelijk. Wij zijn partner van ca. 20 strandpaviljoens. Keuze genoeg dus!

Veiligheid & verzekering tijdens een sportieve strandactiviteit.

Een goede begeleiding tijdens een sportieve strandactiviteit is zeer belangrijk. Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events is lid van de VeBON: Bijzondere locaties, deskundige en professionele begeleiding, TÜV gecertificeerd en al uw deelnemers zijn tijdens de activiteiten standaard verzekerd. Een veilig gevoel dus.

Informatie sportieve strandactiviteiten
Vraag nu een offerte aan voor een sportieve strandactiviteit of een combi van meerdere activiteiten. Een offerteformulier vindt u bij ieder arrangement op onze site. Uiteraard kunt u voor meer informatie over onze strandactiviteiten ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor meer info en prijsindicaties, zie sportieve strandactiviteit

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)