zeskamp
brandingkanoen
brandinraften-2
volleybal
vliegeren
Sportief bedrijfsuitje strand organiseren

Sportief bedrijfsuitje strand organiseren

Sportief bedrijfsuitje strand organiseren? De leukste sportieve bedrijfsuitjes op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden vindt u hier!

Sportief bedrijfsuitje strand bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Voor een sportief bedrijfsuitje op het strand bent u bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events helemaal aan het juiste adres. Ons evenementenbureau is al sinds 1995 een begrip langs de Nederlandse kust als het gaat om het organiseren van sportieve bedrijfsuitjes op het strand.

Door het grote en gevarieerde aanbod strand- en wateractiviteiten kunt u uw sportieve bedrijfsuitje strand helemaal zelf naar wens samenstellen. Strandactiviteiten zoals vliegeren ofwel powerkiten, brandingraften, blokarten, branding kanoën, beachvolleybal, knotshockey, suppen, golfsurfen, mountainbiken, zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden die we uw gezelschap kunnen bieden. Of wat dacht u van een beachvolleybal toernooi in combinatie met onze strandzeskamp teambuilding aan de vloedlijn?

Uiteraard organiseren wij naast sportieve bedrijfsuitjes op het strand ook voor de minder sportieve deelnemers leuke activiteiten. Wat dacht u creatieve activiteiten zoals zandsculptuur bouwen, megavlieger bouwen of een schilderworkshop? Ook een GPS wandeltocht over het strand en door de duinen, een djembé workshop, disc golf en beachgolf behoren tot de mogelijkheden om uw sportieve bedrijfsuitje op het strand tot een groot succes te maken.

Locaties om een sportief bedrijfsuitje op het strand te organiseren

Een sportief bedrijfsuitje kunnen wij o.a. organiseren op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden. Heeft u een andere locatie in gedachten? Laat het ons weten. Wij bekijken graag de mogelijkheden om uw sportieve bedrijfsuitje op het door u gewenste strand te organiseren.

Informatie organisatie sportief bedrijfsuitje strand

Vraag nu een offerte aan om door ons uw sportieve bedrijfsuitje op het strand te laten organiseren. Bij ieder stranduitje op onze site vindt u een offerte aanvraagformulier. U ontvangt dan binnen 24 uur een voorstel. Uiteraard kunt u voor uw sportieve bedrijfsuitje strand ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor suggesties met prijsindicaties, zie sportief bedrijfsuitje strand organiseren

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)