vliegeren
brandinraften-2
volleybal
brandingkanoen
zeskamp
Solextocht Noordwijk

Solextocht Noordwijk

Solextocht Noordwijk? Combineer een solextocht en vliegeren op het strand van Noordwijk? Evenementenbureau SPEV/Noordwijk-Events organiseert solextochten op iedere gewenste locatie. Een solex tocht is tevens te combineren met alle overige strandactiviteiten.

Solextocht bij Evenementenbureau SPEV/Noordwijk-Events

Kent u ze nog, de oude solexen van vroeger? Ze zijn terug! Pure nostalgie! Onder leiding van een gids maakt u al tuffend een hilarische solextocht op hét vervoermiddel van weleer. De solextocht Noordwijk gaat over de boulevard, langs de duinen en bollenvelden, door de oude dorpskern van Noordwijk en niet te vergeten door de Zuid, de villawijk van Noordwijk.

Solextocht Noordwijk ... voor wie?

De solextocht Noordwijk is o.a. te boeken als onderdeel van een bedrijfsuitje, vergaderbreak, social event, vrijgezellenuitje. Nog leuker is het om de solextocht Noordwijk te combineren met een van onze overige activiteiten. Zo bieden wij diverse combi's aan als solex & vliegeren ofwel powerkiten, solex & boogschieten, solex & beachvolleybal, solex & beachgolf, etc. Uiteraard is deze leuke activiteit te combineren met veel meer van onze activiteiten. De solextocht is zelfs te combineren met een sloepentocht over de Kagerplassen of door de binnenstad van Leiden.

Overige locaties voor een solextocht

Omdat we mobiel zijn met onze solexen, kunnen we een solextocht in principe organiseren op iedere gewenste locatie. Heeft u een andere locatie in gedachten voor uw solextocht? Laat het ons weten. Wij bekijken graag de mogelijkheden om de tocht op het door u gewenste locatie te organiseren.

Informatie solextocht Noordwijk
Vraag nu een offerte aan voor een solextocht Noordwijk in combinatie met één of meerdere andere strandactiviteiten. Uiteraard kunt u voor uw actieve bedrijfsuitje strand ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor suggesties met prijsindicaties, zie solex & strandactiviteiten

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)