zeskamp
brandinraften-2
vliegeren
brandingkanoen
volleybal
Personeelsuitje strand

Personeelsuitje strand

Personeelsuitje strand organiseren? Voor een spetterend personeelsuitje op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden bent u bij Evenementenbureau SPEV/Noordwijk Events aan het juiste adres. Door onze meer dan 20 jaar ervaring, zijn wij in staat personeelsuitjes op het strand tot in de puntjes te organiseren.

Personeelsuitje strand bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Evenementenbureau SPEV/Noordwijk Events is al sinds 1995 een begrip langs de Nederlandse kust als het gaat om het organiseren van personeelsuitjes op het strand. Wij bieden een groot aanbod aan actieve, sportieve, creatieve en vooral uitdagende strandactiviteiten voor diverse groepssamenstellingen. Hierdoor is een door ons georganiseerd personeelsuitje strand voor iedereen geschikt.

Tevens werkt u met een personeelsuitje strand op een leuke en informele manier aan motivatie en saamhorigheid binnen uw bedrijf of organisatie. Onze personeelsuitjes op het strand hebben dus ook een meerwaarde in de vorm van teambuilding.

Uw personeelsuitje strand zelf samenstellen

Een personeelsuitje op het strand kan door u zelf worden samengesteld uit een legio aan strandactiviteiten. U kunt hierbij denken aan activiteiten zoals vliegeren, powerkiten, brandingraften, blokarten, beachvolleyballen, brandingkanoën, beachgolf, disc golf, en nog veel meer. Zo is het mogelijk om ook voor grote groepen een personeelsuitje op het strand samen te stellen waar voor iedereen passende activiteiten kunnen worden gekozen.

Personeelsuitje strand op diverse locaties

Onze personeelsuitjes op het strand kunnen georganiseerd worden vanuit onze vaste partner paviljoens op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden. Heeft u een andere locatie in gedachten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Omdat we voor onze personeelsuitjes strand samenwerken met ca. 20 paviljoens, variërend van eenvoudig tot zeer luxe, bieden we voor ieder budget wel een passende locatie. Wilt u uw personeel verrassen met een fantastisch personeelsuitje op het strand, bekijk dan eens een van onze stranduitjes.

Veiligheid & verzekering tijdens uw bedrijfsuitje strand
Evenementenbureau SPEV/Noordwijk Events is lid van de VeBON: Bijzondere locaties, deskundige en professionele begeleiding, TÜV gecertificeerd en al uw deelnemers zijn tijdens de activiteiten van uw personeelsuitje strand standaard verzekerd. Een veilig gevoel dus.

Kijk rustig verder op onze site en kies voor een personeelsuitje strand dat het beste bij uw personeel past. Bij ieder uitje op onze site vindt u een offerteformulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen, telefoonnummer 0252-340 885.

Voor meer informatie en prijzen, zie personeelsuitje strand

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)