vliegeren
volleybal
zeskamp
brandingkanoen
brandinraften-2
Organisatie teambuilding evenement

Organisatie teambuilding evenement

Organisatie teambuilding evenement? Voor de organisatie van een teambuilding evenement bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events aan het juiste adres. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in de organisatie van teambuilding evenementen, waardoor wij in staat zijn de samenwerking van uw medewerkers binnen uw bedrijf of organisatie te bevorderen en naar een hoger peil te tillen.

Organisatie teambuilding evenement door Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Een teambuilding event op het strand, de zee of in de duinen? Wat dacht u bijvoorbeeld van een teambuilding strandzeskamp? Of ons teambuilding programma "GPS Teambuilding", waarbij de deelnemers in teams met GPS op zoek gaan naar diverse coördinaten in het duingebied en daar voor diverse teamopdrachten komen te staan? Of trotseert u liever in teams de golven van de Noordzee tijdens het brandingraften?

Bij de organisatie van een teambuilding evenement bieden wij naast onze programma's op het strand en in de duinen ook programma's op forteiland IJmuiden, in de Belgische Ardennen en in de grotten van Limburg. Voor de organisatie van een teambuilding event op het water hebben wij leuke programma's met sloepen op en rondom de Kagerplassen.

Kwaliteit, veiligheid & verzekering tijdens de organisatie van uw teambuilding evenement

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events staat voor kwaliteit. Ons bureau, gespecialiseerd in het organiseren van teambuilding evenementen, is lid van de VeBON. Hierdoor bent u bij een door ons georganiseerd teambuilding evenement verzekerd van professionele begeleiding, goede locaties, veilige materialen. Wij zijn TUV gecertificeerd en alle deelnemers zijn tijdens de activiteiten verzekerd. Een veilig gevoel!

Informatie organisatie teambuilding evenement door ons bureau?

Vraag nu een offerte aan voor de organisatie van een teambuilding evenement. Een offerteformulier vindt u bij ieder arrangement op onze website. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor meer informatie en prijsindicaties:
Organisatie teambuilding evenement strand
Organisatie teambuilding evenement Forteiland IJmuiden
Organisatie teambuilding evenement Belgische Ardennen
Organisatie teambuilding evenement Limburg
Organisatie teambuilding evenement op en rond de Kagerplassen

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)