brandingraften
strandzeskamp
vliegeren
volleybal
Strandactiviteiten

Expeditie Livingstone vanaf 50 personen

Algemeen

Het bedrijfsuitje 'Expeditie Livingstone" heeft alles in zich om de teambuilding binnen uw bedrijf tot grote hoogte op te stuwen. Zowel geschikt voor actieve als minder actieve deelnemers.

Het bedrijfsuitje 'Expeditie Livingstone" heeft alles in zich om de teambuilding binnen uw bedrijf tot grote hoogte op te stuwen. Zowel geschikt voor actieve als minder actieve deelnemers.

Het teambuilding spel draait om de grote ontdekkingsreizigers van deze wereld, om de oude culturen en de continenten die ze ontdekten.
Dit zeer goed in elkaar stekende uitje is zowel geschikt voor de doeners als de denkers binnen uw organisatie en daarom zeer geschikt voor jong en oud. Puzzelend, construerend en samenwerkend gaat u op zoek naar het antwoord op vele vragen, het ontcijferen van geheimschriften en daarmee naar de plaatsen waar binnen een straal van vier kilometer twaalf aanwijzingen zijn verstopt, om uiteindelijk uit te komen bij de erfenis van Livingstone. Er kan binnen ieder team gekozen worden uit een selectie van 130 opdrachten.

Bij eerdere uitvoeringen kwam dit themaspel als een daverend succesnummer uit de bus. We noteerden uitspraken als: 'te gek personeelsuitje', 'perfect teamuitje', 'eindelijk iets waar we flink voor aan de bak moesten' en 'echt voor elk wat wils'. 'De Expeditie Livingstone' is een geheel-anders-dan-anders-spel voor iedereen, voor zowel denkers als voor doeners. Een ontdekkingsreis vol met samen- en tegenwerking, spanning en ontspanning, gebonden opdrachten en vrije invulling. Kortom: dit personeelsuitje heeft alles in zich voor een geslaagd bedrijfsuitje.

Spelinhoud
Bij aankomst op een van onze locaties vindt u een wereldbol vol raadselachtige aanwijzingen. U sluit zich aan bij een van de te vormen expedities. U treedt in de voetsporen van de beroemde ontdekkingsreiziger Dr. David Livingstone. Deze wereldbol is de kern waar het spel om draait. Twaalf gebieden moeten worden herontdekt. De ontcijferde mysteries verwijzen naar twaalf vindplaatsen binnen een straal van enkele kilometers rondom de speelplek. Deze twaalf vindplaatsen leiden u tenslotte als vanzelf naar de erfenis van Livingstone.

Opdrachten
Een pasklare route tijdens dit bedrijfsuitje is er niet. Elke expeditie krijgt een reeks uit te voeren opdrachten mee die onderling sterk verschillen. Zo zijn er denk-, puzzel-, oriëntatie-, pas- en meet- en determineeropdrachten. U krijgt constructie-, sport & spel- en ontberingsopdrachten. De verschillende expedities kunnen elkaar opzoeken voor confrontatie- en gokopdrachten. Geen enkele opdracht is verplicht. De expedities mogen hun mensen volledig vrij inzetten. Hoe meer opdrachten er worden uitgevoerd, hoe dichter u bij de kern van dit spel komt: de ultieme ontdekking. Dit einddoel wordt bereikt door de twaalf vondsten zo te combineren dat Livingstone's erfenis als vanzelf op uw netvlies verschijnt. Meerdere winnaars zijn mogelijk. Elke ploeg krijgt de kans om, binnen de gestelde tijd, te komen tot de begeerde voleinding van dit avontuur.

Bijvoorbeeld
Terwijl een lid van de groep op primitieve wijze de hoogte van een gebouw meet, is een ander bezig met een mountainbike behendigheid parcours en zit een ploeggenoot als navigator angstig achter de geblinddoekte piloot op een tandem. Ondertussen ontcijfert een taalfreak van de tweede groep een tekst in spijkerschrift, geholpen door een uitgeputte sporter die net een onderdeel uit de Eskimo games heeft afgewerkt. Binnen zit een uitgedaagde ploeggenoot aan een tafeltje bij een concurrent. Ze overleggen om welke inzet ze straks een gokspel gaan spelen. De rest van deze groep is bezig een menselijke piramide te maken om een fietsband om een lantaarnpaal heen te leggen. Moeilijk maar goed beloond. Een puzzelaar van een derde expeditie belt zijn ingeving via de GSM door naar ploeggenoten die op allerlei vervoermiddelen rondzwerven in het achterland. Gevonden oplossingen verwijzen immers naar vindplaatsen in de omgeving.

Maatwerk
Het personeelsuitje 'Expeditie Livingstone' kan voor uw bedrijf op elke specifieke situatie worden toegesneden. Of het nu gaat om motivatie, teamwork, veranderingsprocessen of gewoon een leuk bedrijfsuitje, het spel levert een bijdrage aan het behalen van de doelstelling. 'De Expeditie Livingstone' is ook met grotere groepen (tot 150 mensen) goed te spelen. Afhankelijk van de gekozen accommodatie kan het spel worden gecombineerd met diverse outdoor activiteiten. Het spel is aangepast aan een aantal van onze vaste accommodaties waar we volledig toegerust aan de slag kunnen. Noordwijk is een van de locaties.

Programma

Programma: Voorbeeld middagprogramma
13.00 Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, uitleg spel
13.30 Aanvang spel
17.00 Afronding spel, aanvang borrel
17.30 Bekendmaking winnende team
18.00 Opening BBQ buffet

Het programma is ook te boeken als dagprogramma

Locatie

Locatie: Noordwijk (overige locaties op aanvraag)

Kosten

Kosten: Kosten spel Expeditie Livingstone
v.a. € 49,50 p.p. (prijs is gebaseerd op 60 personen)

Inclusief:
 • Alle benodigde materialen
 • Transportkosten materialen naar Noordwijk
 • Op- en afbouw onderdelen
 • Begeleiding
 • Vergunning strand
 • Verzekering deelnemers (VeBON)
 • Organisatie en voorbereiding
Exclusief:
 • BTW
 • Catering
 • Eventuele locatiehuur
Catering / overige (prijzen zijn afhankelijk van het paviljoen)
 • Ontvangst koffie/thee/fris v.a. € 2,25
 • Lunch v.a. € 10,00
 • BBQ zonder drankjes v.a. € 17,00
 • BBQ met drankuitkoop v.a. € 34,00
 • Consumptiemunten v.a. € 2,25
 • DJ v.a. € 400,00

Gallery

Offerte

U kunt via onderstaand formulier direct een offerte aanvragen voor dit arrangement.

 1. Bedrijf/Organisatie
  Invalid Input
 2. Aanhef
  Invalid Input
 3. Voornaam(*)
  Wat is uw voornaam?
 4. Achternaam(*)
  Wat is uw achternaam?
 5. Adres(*)
  Wat is uw woonplaats?
 6. Postcode(*)
  Wat is uw postcode?
 7. Plaats(*)
  Wat is uw woonplaats?
 8. Telefoon(*)
  Wat is uw telefoonnummer?
 9. E-mail(*)
  Graag een (geldig) emailadres invullen!
 10. Locatie
  Ongeldige invoer
 11. Voorkeursdatum 1(*)
  Graag hier een datum selecteren.
 12. Voorkeursdatum 2
  Graag hier een datum selecteren.
 13. Aantal deelnemers(*)
  Hoeveel deelnemers zullen er zijn?
 14. Tijdsindicatie(*)
  Naar welk tijdstip gaat uw voorkeur uit?
 15. Catering


  Invalid Input
 16. Budget p.p.
  (in Euro's, excl. 21% B.T.W.)
 17. Bijzondere wensen?
  Invalid Input
 18. Ongeldige invoer
 19. (*)
  Geef AUB aan dat u akkoord gaat met onze privacyverklaring.
 20. Plaats de beveiligingscode in het lege vak zodat we weten dat u geen spammer bent.(*)
  Plaats de beveiligingscode in het lege vak zodat we weten dat u geen spammer bent.
  VerversDe code is niet correct overgenomen.

Reacties

Beoordeel deze activiteit

Programma: 100% - 1 stem(men)
Begeleiding: 100% - 1 stem(men)
Prijs / Kwaliteit: 100% - 1 stem(men)
Veiligheid: 100% - 1 stem(men)

Beoordeling

Expeditie Livingstone vanaf 50 personen

Expeditie Livingstone vanaf 50 personen

Het bedrijfsuitje 'Expeditie Livingstone" heeft alles in zich om de teambuilding binnen uw bedrijf tot grote hoogte op te stuwen. Zowel geschikt voor actieve als minder actieve deelnemers.
Het bedrijfsuitje 'Expeditie Livingstone" heeft alles in zich om de teambuilding binnen uw bedrijf tot grote hoogte op te stuwen. Zowel geschikt voor actieve als minder actieve deelnemers.
100 out of 100 with 4 ratings

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

 • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
  Lets Quiz (interactief)