ijssculptuur
personeelsfeest_bedrijfsfeest_001
Winter Specials
Featured Item Background

Winterland Noordwijk Speciaal

Algemeen

Laat u betoveren door het prachtige Winterland Noordwjk! In de wintermaanden is onze locatie, gelegen in de duinen aan zee, omgetoverd tot een sfeervol winters sprookje. Met gezellige vuurkorven, schapenvachtjes, dennenbomen, sneeuw en onze leuke "Wintergames" ziet de locatie eruit als één van de betere skioorden. Een perfecte setting voor een winteruitje aan zee! De wintergames zijn tevens geschikt als onderdeel van een kerstuitje of voorafgaand aan een kerst- of nieuwjaarsborrel.
teLaat u betoveren door het prachtige Winterland Noordwjk! In de wintermaanden is onze locatie, gelegen in de duinen aan zee, omgetoverd tot een sfeervol winters sprookje.

Met gezellige vuurkorven, schapenvachtjes, dennenbomen, sneeuw en onze leuke "Wintergames" ziet de locatie eruit als één van de betere skioorden. Een perfecte setting voor een winteruitje aan zee! 

Na de ontvangst met Glühwein of warme chocolademelk en appelgebak kan gestart worden met de “Winter Games”. Een kort programma van max. 1,5 uur met leuke winteractiviteiten in teamverband, waaraan iedereen kan meedoen.! 

Wintergames Noordwijk

Nagel Schlag (spijkerslaan)
Oostenrijkse variant op het spijkerslaan. Welk team ramt als eerste de kopspijkers in de boomstam? Slaan met een puntige metselaars-hamer maakt dit onderdeel extra interessant.

Bäumstam Sägen
Oorspronkelijk een houthakkerssport en zeer geschikt voor lieden met flinke spierballen. Op twee schragen is een pittige boomstam gelegd. Welk team zaagt als eerste de boomstam door?

Jumbo Ski race
Schuif aan op onze jumbo ski's. Met zes personen op één paar ski's dient u zo snel mogelijk een bepaalde afstand af te leggen. Goed samenwerken is absoluut noodzakelijk.

Bierpul schuiven
Schuif de bierpul zo snel en ver mogelijk naar de het vak waarin de meeste punten te verdienen zijn. Maar let op! Schuif je hem te ver, dan ben je al je punten kwijt! Welk team scoort de meeste punten?

Mega Jenga
Bouw een zo hoog mogelijke toren door steeds een blokje uit de toren bovenop te plaatsen. Winnaar is het team dat de hoogste toren bouwt zonder dat de toren omvalt. Concentratie en behendigheid staan centraal.

Mega Labyrinth
Samenwerking is vereist om het balletje door het labyrinth heen te loodsen.

Winters buffet na de Wintergames

Na de bekendmaking van het winnende team tijdens de wintergames is het tijd voor een borrel en buffet in winterse sferen. Hiervoor bieden we diverse mogelijkheden.

De wintergames zijn tevens geschikt als onderdeel van een kerstuitje of voorafgaand aan een kerst- of nieuwjaarsborrel. Ervaar de Gemütlichkeit tijdens de WinterGames! Du spielst doch auch mit!?

Programma

Programma: Voorbeeldprogramma Winterland Noordwijk
17.00 uur Ontvangst met Glühwein of warme chocolademelk en appelgebak
17.30 uur Aanvang Winter games in teams
19.00 uur Einde activiteiten. Aanvang borrel
19.30 uur Opening buffet / diner
20.30 uur De DJ begint te draaien
23.00 uur Einde (optioneel verlenging mogelijk)

Locatie

Locatie: Winterland Noordwijk wordt georganiseerd vanuit een sfeervolle locatie in Noordwijk aan Zee. De locatie ligt in de duinen, met een gezellige beschutte binnenplaats die volledig is ingericht in winterse sferen eb gezellige verlichting.

Kosten

Kosten: De kosten van Winterland Noordwijk hangen af van het aantal personen, het gekozen buffet en de gewenste datum. Vul het offerteformulier in en u ontvangt z.s.m. een prijsopgave.

Gallery

Offerte

U kunt via onderstaand formulier direct een offerte aanvragen voor dit arrangement.

Invalid Input

Invalid Input

Wat is uw voornaam?

Wat is uw achternaam?

Wat is uw woonplaats?

Wat is uw postcode?

Wat is uw woonplaats?

Wat is uw telefoonnummer?

Graag een (geldig) emailadres invullen!

Ongeldige invoer

Graag hier een datum selecteren.

Graag hier een datum selecteren.

Hoeveel deelnemers zullen er zijn?

Naar welk tijdstip gaat uw voorkeur uit?

Invalid Input

(in Euro's, excl. 21% B.T.W.)

Invalid Input

Ongeldige invoer

Geef AUB aan dat u akkoord gaat met onze privacyverklaring.

Ongeldige invoer

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)