brandingkanoen
zeskamp
brandinraften-2
vliegeren
volleybal
Familiedag strand

Familiedag strand

Familiedag strand organiseren? Op onze website vindt u een zeer uitgebreid aanbod strandactiviteiten voor  een leuke en originele invulling voor uw familiedag op het strand. Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events heeft ruim 20 jaar ervaring op het strand en is dus de juiste partner voor uw familiedag en de uitvoering van de hierbij behorende actieve, sportieve, recreatieve en creatieve activiteiten op en rondom het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden.

Familiedag strand bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Een geslaagde familiedag op het strand brengt alle generaties samen. Een familiedag op het strand kenmerkt zich door het recreatieve karakter, waardoor iedereen, van kleinkind tot opa en oma mee kunnen doen. Dit doen wij door diverse activiteiten aan te bieden, van bijvoorbeeld een GPS wandeltocht, zandsculptuur bouwen, schilderworkshop voor de minder actieve deelnemers tot powerkiten, brandingraften, beachvolleybal en knotshockey voor de sportieve deelnemers. Uitgangspunt is dat iedereen op zijn of haar manier optimaal kan genieten van de familiedag op het strand.

Groot aanbod strandactiviteiten voor een familiedag strand

Voor de invulling van een familiedag strand bieden wij een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod strandactiviteiten aan, waardoor u uw familiedag helemaal zelf kunt samenstellen. Activiteiten zoals vliegeren, powerkiten, brandingraften, maar ook de wat rustigere en deels creatieve strandactiviteiten zoals zandsculptuur bouwen, GPS strand- en duin wandeling zijn slechts een kleine greep uit de mogelijkheden voor de invulling van uw familiedag op het strand.

Kinderactiviteiten tijdens een familiedag strand

Ook de kinderen worden bij een familiedag op het strand door onze enthousiaste begeleiders meegenomen langs diverse kinderactiviteiten. Voor de allerkleinsten kunnen wij tijdens uw familiedag op het strand een apart kinderprogramma aanbieden, met bijvoorbeeld strandvoetbal, knotshockey, zandkasteel bouwen. Ook een springkussen, schminkstand, glittertattoo, T-shirtjes maken en beschilderen, behoren tot de mogelijkheden. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen de ouders meedoen aan de overige aangeboden activiteiten. 

Diverse locaties langst de Nederlandse kust voor een familiedag strand
Door onze jarenlange ervaring in de organisatie van familiedagen op het strand, hebben wij een netwerk van ca. 20 partner strandpaviljoens opgebouwd, van waaruit wij onze familiedagen op het strand kunnen organiseren. Van eenvoudige gezellige strandpaviljoens tot luxe lounge-achtige beachclubs. Voor iedere groep en ieder budget hebben wij wel een passende locatie. Heeft u zelf al een locatie in gedachten? Wij denken graag met u mee en bekijken samen met u of uw gewenste locatie geschikt is voor het uitvoeren van onze strandactiviteiten.

Een familiedag is o.a. te boeken op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden.

Veiligheid & verzekering tijdens uw familiedag strand
Evenementenbureau SPEV/Noordwijk Events is lid van de VeBON: Bijzondere locaties, deskundige en professionele begeleiding, TÜV gecertificeerd en al uw deelnemers zijn tijdens de activiteiten standaard verzekerd. Een veilig gevoel dus.

Kijk rustig verder op onze site en vraag een vrijblijvende offerte aan voor een familiedag op het strand dat het beste bij uw gezelschap past. Bij ieder arrangement vindt u een offerte formulier. Wij zorgen er dan voor dat u binnen 24 uur een passende offerte ontvangt voor een familiedag op het strand.

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Bel dan even naar telefoonnummer: 0252-340 885. Onze medewerkers helpen u graag verder met de organisatie van een geslaagde en onvergetelijke familiedag op het strand.

Voor meer informatie en prijzen, zie familiedag strand

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)