zeskamp
vliegeren
brandinraften-2
brandingkanoen
volleybal
Brandingraften

Brandingraften

Brandingraften in de branding van de Noordzee? Tijdens het brandingraften stapt u met maximaal 8 personen in een van onze 8 persoons rafts. Met meerdere teams tegelijk, rennend vanaf het strand, op volle snelheid de zee in. Tempo, ritme, knallen door de branding, het gevecht om de boei, terugsurfen naar de koppositie, en dan de finish...De perfecte uitdaging!

Brandingraften bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Na het omkleden in de wetsuits volgt allereerst een instructie over het brandingraften door onze enthousiaste instructeurs. Daarna stappen we in de raftboten en gaan we de zee op om de golven van de Noordzee te trotseren. Uiteraard gaat bij het brandingraften op iedere raftboot een eigen instructeur mee.

Brandingraften in combinatie met andere strandactiviteiten

Het brandingraften is te combineren met al onze andere strandactiviteiten zoals vliegeren ofwel powerkiten, beachvolleybal, zandsculptuur bouwen, disc golf, beachgolf, brandingkanoën, mountainbiken en nog veel meer. Zelfs een combinatie van brandingraften met een solextocht of segway tocht behoort tot de mogelijkheden.

Brandingraften ... voor wie?

Brandingraften is geschikt voor diverse bijeenkomsten. Een personeelsuitje, vergaderbreak, teambuilding activiteit, vrijgezellenuitje, familiedag of gewoon een vriendenuitje? Alleen een zwemdiploma is vereist om aan het brandingraften deel te kunnen nemen.

Brandingraften op diverse locaties
Brandingraften kunnen wij aanbieden in Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden? Heeft u een andere locatie in gedachten? Wij bekijken graag de mogelijkheden het brandingraften op de door u gewenste locatie te organiseren.

Veiligheid & verzekering tijdens het brandingraften
Een goede begeleiding is zeer belangrijk bij het brandingraften, zeker met wat hogere golven. Wij zijn lid van de VeBON: Bijzondere locaties, deskundige en professionele begeleiding, TÜV gecertificeerd en al uw deelnemers zijn tijdens de activiteiten standaard verzekerd. Een veilig gevoel dus.

Informatie brandingraften
Vraag nu een offerte aan voor het brandingraften. Een offerteformulier vindt u bij het arrangement. Uiteraard kunt u voor meer informatie over het vliegeren ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor meer informatie en prijsindicaties, zie brandingraften

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)