brandinraften-2
vliegeren
brandingkanoen
zeskamp
volleybal
Boksclinic Noordwijk

Boksclinic Noordwijk

Boksclinic Noordwijk? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events organiseert leuke boksclinics op het strand van Noordwijk of op uw vergaderlocatie. Ideaal als vergaderbreak, vrijgezellenuitje of als onderdeel van een bedrijfsuitje.

Boksclinic bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Uiteraard staat veiligheid voorop tijdens een boksclinic op het strand van Noordwijk. We boksen dan ook "met behoud van hersencellen", dus zonder echt fysiek contact. Alleen de lusten en niet de lasten van blauwe ogen of gekneusde ribben. Blessurevrij en in combinatie met elementen uit zelfverdedigingsporten.

O.l.v. een ervaren boksinstructeur maakt u tijdens deze 1 tot 1 1/2 uur durende boksclinic op het strand van Noordwijk kennis met deze uitdagende activiteit. Een boksclinic is een ideale activiteit om een congres, vergadering of training te onderbreken.

Boksclinic ... outdoor op het strand of indoor in een vergaderzaal

Het leukste is het natuurlijk om de boksclinic lekker in de buitenlucht op het strand van Noordwijk te organiseren. Beschikt u over een vergaderlocatie en is het slecht weer? Geen probleem! De boksclinic kunnen we dan gewoon in een vergaderzaal organiseren. Verder kunnen we een boksclinic, afhankelijk van de groepsgrootte, op iedere gewenste (vergader)locatie aanbieden.

Informatie boksclinic Noordwijk

Vraag nu een offerte aan voor een boksclinic op het strand van Noordwijk. Een offerteformulier vindt u bij het arrangement. Uiteraard kunt u voor meer informatie over een boksclinic ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor meer informatie en prijsindicaties, zie boksclinic Noordwijk

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)