zeskamp
vliegeren
volleybal
brandinraften-2
brandingkanoen
Bedrijfsuitje Zandvoort

Bedrijfsuitje Zandvoort

Bedrijfsuitje Zandvoort organiseren? Hier vind je de leukste bedrijfsuitjes in Zandvoort. Als evenementenbureau zijn wij al meer dan 20 jaar actief in het organiseren van bedrijfsuitjes op het strand van Zandvoort. Hierdoor zijn wij in staat uw bedrijfsuitje in Zandvoort tot in de puntjes te verzorgen.

Een bedrijfsuitje Zandvoort georganiseerd door Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Het lange strand van Zandvoort is de ideale plek voor bedrijfsuitjes. Een diversiteit aan paviljoens, de professionele begeleiding en een breed aanbod aan strandactiviteiten maken deze badplaats tot een populaire plaats voor onze bedrijfsuitjes.

Strandactiviteiten tijdens uw bedrijfsuitje Zandvoort

Uw bedrijfsuitje Zandvoort kunt u zelf samenstellen uit de vele mogelijkheden. Uw bedrijfsuitje Zandvoort kan bijvoorbeeld bestaan uit een mix van diverse sportieve en (re)creatieve activiteiten zoals vliegeren ofwel powerkiten, beachvolleybal, beachgolf, disc golf, knotshockey, brandingraften, branding kajakken, zandsculptuur bouwen, solextocht, megavlieger bouwen, workshop schilderen, salsa, cocktails maken en nog veel meer. Ook een strandzeskamp behoort tot de mogelijkheden tijdens een bedrijfsuitje op het strand van Zandvoort.

Locaties voor uw bedrijfsuitje Zandvoort

Een bedrijfsuitje Zandvoort kan door ons georganiseerd worden vanuit diverse strandpaviljoens, waar wij al jarenlang een goede samenwerking mee hebben. Vanuit deze locaties, zijn alle ingrediënten aanwezig voor een goed verzorgd bedrijfsuitje Zandvoort. Strandactiviteiten, goed verzorgde barbecues en alle ingrediënten voor een spetterende feestavond! Met één telefoontje organiseren wij uw bedrijfsuitje Zandvoort van A tot Z! Heeft u zelf een ander paviljoen in Zandvoort in gedachten voor uw bedrijfsuitje? Laat het ons weten. Wij bekijken graag de mogelijkheden om uw bedrijfsuitje Zandvoort bij uw voorkeurspaviljoen te organiseren.

BBQ en feestavond tijdens uw bedrijfsuitje Zandvoort
Uiteraard mag ook een afsluitende BBQ en/of feestavond met DJ niet ontbreken tijdens uw bedrijfsuitje op het strand van Zandvoort. De geur van het vlees op de barbecue ruikt u al op het terras en al snel kan een ieder zijn bord vullen met lekkernijen van de barbecue. Het kundige personeel en de beste ingrediënten staan garant voor een smaakvol en vers buffet.

Informatie bedrijfsuitje Zandvoort
Kijk rustig verder op onze site en vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw bedrijfsuitje op het strand van Zandvoort. Bij ieder stranduitje op onze site vindt u een offerteformulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen, telefoonnummer 0252-340 885.

Voor meer informatie en prijzen, zie bedrijfsuitje Zandvoort

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)