zeskamp
brandingkanoen
vliegeren
brandinraften-2
volleybal
Bedrijfsuitje zandsculptuur bouwen

Bedrijfsuitje zandsculptuur bouwen

Bedrijfsuitje zandsculptuur bouwen? Zandsculpturen bouwen tijdens uw bedrijfsuitje op het strand? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events organiseert al meer dan 20 jaar bedrijfsuitjes op het strand met onder andere de activiteit zandsculptuur bouwen.

Bedrijfsuitje zandsculptuur bouwen bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Zandsculptuur bouwen in teams is een uitstekende teambuilding activiteit, voor groepen die tijdens een bedrijfsuitje op een creatieve manier willen samenwerken. Het teambuilding programma zandsculptuur bouwen is daarom een ideale strandactiviteit tijdens een bedrijfsuitje, personeelsuitje, afdelingsuitje, op het strand. Daarnaast is de activiteit zandsculptuur bouwen niet alleen geschikt als onderdeel van een bedrijfsuitje, maar ook als vergaderbreak of social event.

Tijdens het bedrijfsuitje zandsculptuur bouwen in teams worden verschillende talenten, die binnen een groep aanwezig zijn, duidelijk naar voren gebracht. Goede communicatie, overleg en samenwerking zijn belangrijke elementen om tot een goed eindresultaat te komen.

Als alle zandsculpturen klaar zijn, presenteert ieder team hun sculptuur aan de overige teams. Op deze manier wordt een leuke activiteit gecombineerd met een uitstekend leerproces. Het bouwen van een zandsculptuur geschiedt met speciaal zand uit Limburg. Tijdens een bedrijfsuitje op het strand is het zandsculptuur bouwen uiteraard ook mogelijk met strandzand.

Bedrijfsuitje zandsculptuur bouwen met andere strandactiviteiten

Combineer uw bedrijfsuitje zandsculptuur bouwen met andere strandactiviteiten. U heeft hierbij de keuze uit een groot aanbod strand- en wateractiviteiten zoals vliegeren ofwel powerkiten, beachvolleybal, brandingraften, brandingkanoën, beachgolf, disc golf. Ook een combi met bijvoorbeeld een solextocht, workshop schilderen, coctails maken en nog veel meer behoren tot de mogelijkheden.

Locaties bedrijfsuitje zandsculptuur bouwen

Een bedrijfsuitje zandsculptuur bouwen is o.a. te boeken op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Scheveningen, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden. Daarnaast is het ook mogelijk zandsculptuur bouwen aan te bieden op locatie, bijvoorbeeld op een vergaderlocatie met voldoende buitenruimte.

Informatie bedrijfsuitje zandsculptuur bouwen
Vraag nu een offerte aan voor een bedrijfsuitje zandsculptuur bouwen. Een offerteformulier vindt u bij het arrangement. Uiteraard kunt u voor meer informatie over het vliegeren ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor meer informatie en prijsindicaties, zie bedrijfsuitje zandsculptuur bouwen

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)