vliegeren
volleybal
brandingkanoen
zeskamp
brandinraften-2
Bedrijfsuitje vliegeren

Bedrijfsuitje vliegeren

Bedrijfsuitje vliegeren op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal, IJmuiden? Kom met uw bedrijfsuitje vliegeren en maak kennis met deze superleuke strandactiviteit. Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al sinds 1995 een begrip langs de Nederlandse kust als het gaat om het verzorgen van bedrijfsuitjes met o.a. vliegeren.

Bedrijfsuitje vliegeren bij Evenemenentenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Vliegeren kan als losse strandactiviteit geboekt worden, maar ook heel goed een onderdeel zijn van een bedrijfsuitje op het strand. Tijdens onze bedrijfuitjes is het vliegeren heel goed te combineren of aan te vullen met andere strand- en wateractiviteiten, zoals beachvolleybal, beachgolf, disc golf, brandingraften, en nog veel meer.

Vliegeren is in ieder geval op dit moment één van de meest populaire strandactiviteiten tijdens een bedrijfsuitje. Na ontvangst op het strand of in een van onze strandpaviljoens volgt een korte instructie, waarna u tijdens het bedrijfsuitje vliegeren gaat spelen met de elementen. Je ervaart de kracht van de wind met verschillende formaten vliegers en kan jezelf zelfs mee laten sleuren door het zand. Bij voldoende wind is zelfs een sprongetje mogelijk!
Uiteraard word je tijdens een bedrijfsuitje vliegeren bijgestaan door enthousiaste vlieger instructeurs.

Bedrijfsuitje vliegeren ... voor wie?

Het bedrijfsuitje vliegeren is voor iedereen geschikt. Wij beschikken over vliegers van 80 cm - 4,5 meter en nemen altijd verschillende formaten vliegers mee.

Locaties voor een bedrijfsuitje vliegeren

Een bedrijfsuitje vliegeren is te boeken op het strand van o.a. Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal, IJmuiden. Heeft u een andere locatie in gedachten? Wij denken graag met u mee om uw bedrijfsuitje vliegeren op de door u gewenste locatie te organiseren.

Veiligheid & verzekering tijdens een bedrijfsuitje vliegeren
Een goede begeleiding is zeer belangrijk bij het vliegeren, zeker met harde wind. Evenementenbureau SPEV/Noordwijk Events is lid van de VeBON: Bijzondere locaties, deskundige en professionele begeleiding, TÜV gecertificeerd en al uw deelnemers zijn tijdens onze strandactiviteiten standaard verzekerd. Een veilig gevoel dus.

Informatie bedrijfsuitje vliegeren
Vraag nu een offerte aan voor een bedrijfsuitje vliegeren of een combi met andere strand- en wateractiviteiten. Een offerteformulier vindt u bij het arrangement. Uiteraard kunt u voor meer informatie over een bedrijfsuitje vliegeren ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor meer informatie en prijsindicaties, zie bedrijfsuitje vliegeren

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)