brandingkanoen
vliegeren
volleybal
zeskamp
brandinraften-2
Bedrijfsuitje strand

Bedrijfsuitje strand

Bedrijfsuitje strand organiseren? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events organiseert de allerleukste bedrijfsuitjes op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden.

Of het nu gaat om een bedrijfsuitje voor uw personeel, of een compleet verzorgde bedrijfs familiedag op het strand, wij bieden zeer veel mogelijkheden om uw bedrijfsuitje strand tot een groot succes te maken.

Bedrijfsuitje strand bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Evenementenbureau SPEV/Noordwijk Events is al sinds 1995 gespecialiseerd in het organiseren van originele actieve, sportieve en creatieve strandactiviteiten voor verschillende groepen mensen, van jong tot oud. Vanwege onze jarenlange ervaring zijn wij de juiste partner voor uw bedrijfsuitje strand.

Stel zelf uw bedrijfsuitje strand samen

Onze bedrijfsuitjes op het strand kunnen door u zelf worden samengesteld uit een legio aan strandactiviteiten . Uiteraard wordt rekening gehouden met diverse leeftijden. Zo kunt u tijdens uw bedrijfsuitje strand kiezen voor zowel actieve, sportieve als creatieve strandactiviteiten. Daarnaast kunt u met een bedrijfsuitje op het strand op een leuke en informele manier werken aan motivatie en teambuilding. Door uw medewerkers te belonen met een bedrijfsuitje strand zal dit een positieve uitwerking hebben op de werkvloer.

Bedrijfsuitje strand op diverse locaties

Onze bedrijfsuitjes zijn te boeken op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden.
Op deze locaties hebben wij een samenwerking met diverse strandpaviljoens, van eenvoudig tot zeer luxe beachclubs. Hierdoor is het mogelijk voor ieder budget een passend bedrijfsuitje strand te organiseren.

Heeft u zelf al een locatie in gedachten voor uw bedrijfsuitje strand? Laat het ons weten! Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheid of we uw bedrijfsuitje strand bij het door u gewenste paviljoen te organiseren.

Veiligheid & verzekering tijdens uw bedrijfsuitje strand
Evenementenbureau SPEV/Noordwijk Events is lid van de VeBON: Bijzondere locaties, deskundige en professionele begeleiding, TÜV gecertificeerd en al uw deelnemers zijn tijdens de activiteiten standaard verzekerd. Een veilig gevoel dus.

Kijk rustig verder op onze site en kies voor het bedrijfsuitje strand dat het beste bij uw personeel past. Bij ieder bedrijfsuitje strand vindt u een offerteformulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen, telefoonnummer 0252-340 885.

Voor meer informatie en prijzen, zie bedrijfsuitje strand

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)