volleybal
vliegeren
brandinraften-2
zeskamp
brandingkanoen
Bedrijfsuitje strand Zandvoort

Bedrijfsuitje strand Zandvoort

Bedrijfsuitje strand Zandvoort organiseren? De leukste bedrijfsuitjes op het strand van Zandvoort vind je hier! Wij zijn al meer dan 20 jaar een van de toonaangevende evenementenbureaus als het gaat om het organiseren van een bedrijfsuitje op het strand van Zandvoort.

Bedrijfsuitje strand Zandvoort bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Het strand van Zandvoort leent zich uitstekend voor een bedrijfsuitje met één of meerdere strandactiviteiten.
Of het nu gaat om een bedrijfsuitje voor uw personeel, een relatiedag of een compleet verzorgde bedrijfs familiedag op het strand van Zandvoort, wij bieden zeer veel mogelijkheden om uw bedrijfsuitje op het strand van Zandvoort tot een groot succes te maken.

Diverse strandpaviljoens voor een bedrijfsuitje strand Zandvoort

Een bedrijfsuitje op het strand van Zandvoort kan door ons georganiseerd worden vanuit diverse partner-paviljoens. Vanaf deze locaties beschikken wij vaak al over de benodigde vergunningen voor onze strandactiviteiten en bent u verzekerd van goede horeca faciliteiten. Leuke strandactiviteiten, goed verzorgde barbecues en alle ingrediënten voor een spetterende feestavond! Met één telefoontje organiseren wij uw bedrijfsuitje Zandvoort van A tot Z!

Strandactiviteiten tijdens uw bedrijfsuitje strand Zandvoort

Voor uw bedrijfsuitje op het strand van Zandvoort bieden wij een legio aan strandactiviteiten aan, zoals vliegeren ofwel powerkiten, beachvolleybal, knotshockey, brandingraften, brandingkanoen, etc. Ook een strandzeskamp behoort tot de mogelijkheden. Ook voor de minder sportieve deelnemer hebben wij tijdens een bedrijfsuitje strand Zandvoort diverse mogelijkheden. Zandsculptuur bouwen, megavlieger bouwen, beachgolf, disc golf, een workshop schilderen, salsa of percussie zijn slechts een greep uit de mogelijkheden die wij tijdens een bedrijfsuitje op het strand van Zandvoort kunnen aanbieden.

Veiligheid & verzekering tijdens uw bedrijfsuitje strand Zandvoort
Evenementenbureau SPEV/Noordwijk Events is lid van de VeBON: Bijzondere locaties, deskundige en professionele begeleiding, TÜV gecertificeerd en al uw deelnemers zijn tijdens de activiteiten standaard verzekerd. Een veilig gevoel dus.

Informatie bedrijfsuitje strand Zandvoort
Kijk rustig verder op onze site en vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw bedrijfsuitje op het strand van Zandvoort. Bij ieder stranduitje op onze site vindt u een offerteformulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen, telefoonnummer 0252-340 885.

Voor meer informatie en prijzen, zie bedrijfsuitje strand Zandvoort

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)