vliegeren
zeskamp
brandinraften-2
volleybal
brandingkanoen
Bedrijfsuitje strand Hoek van Holland

Bedrijfsuitje strand Hoek van Holland

Bedrijfsuitje strand Hoek van Holland? De leukste bedrijfsuitjes op het strand van Hoek van Holland vind je hier! Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al meer dan 20 jaar actief in het organiseren van bedrijfsuitjes op het strand van Hoek van Holland. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat uw stranduitje tot in de puntjes te verzorgen.

Bedrijfsuitje strand Hoek van Holland georganiseerd door Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Het relatief rustige strand van Hoek van Holland is de ideale plek voor een bedrijfsuitje op het strand. Goede horeca faciliteiten, de professionele begeleiding van onze enthousiaste instructeurs en een breed aanbod aan strandactiviteiten maken deze locatie tot een populaire plaats voor onze bedrijfsuitjes.

Strandactiviteiten tijdens uw bedrijfsuitje strand Hoek van Holland

Op het strand van Hoek van Holland kunnen wij zeer veel activiteiten aanbieden. U heeft dan ook de mogelijkheid om uw bedrijfsuitje op het strand van Hoek van Holland zelf samen te stellen. Sportieve activiteiten zoals vliegeren ofwel powerkiten, blokarten, beachvolleybal, knotshockey, brandingraften, branding kajakken, een strandzeskamp, zijn slechts een greep uit de mogelijkheden. Maar ook voor de minder sportieve deelnemer bieden wij leuke strandactiviteiten aan tijdens een bedrijfsuitje op het strand van Hoek van Holland. Beachgolf, disc golf zandsculptuur bouwen, megavlieger bouwen, workshop schilderen, salsa, cocktails maken, het kan allemaal!

BBQ en feestavond tijdens uw bedrijfsuitje strand Hoek van Holland

Uiteraard mag ook een afsluitende BBQ en/of feestavond met DJ niet ontbreken tijdens uw bedrijfsuitje op het strand van Hoek van Holland. De geur van het vlees op de barbecue ruikt u al op het terras en al snel kan een ieder zijn bord vullen met lekkernijen van de barbecue. Het kundige personeel van ons partnerpaviljoen en de beste ingrediënten staan garant voor een smaakvol en vers buffet.

Informatie bedrijfsuitje strand Hoek van Holland
Kijk rustig verder op onze site en vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw bedrijfsuitje op het strand van Hoek van Holland. Bij ieder stranduitje op onze site vindt u een offerteformulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen, telefoonnummer 0252-340 885.

Voor meer informatie en prijzen, zie bedrijfsuitje strand Hoek van Holland

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)