zeskamp
vliegeren
brandingkanoen
brandinraften-2
volleybal
Bedrijfsuitje powerkiten

Bedrijfsuitje powerkiten

Bedrijfsuitje powerkiten? Kom met uw bedrijfsuitje powerkiten en speel met de elementen. Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al sinds 1995 een begrip langs de Nederlandse kust als het gaat om het verzorgen van bedrijfsuitjes met o.a. powerkiten op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal, IJmuiden.

Bedrijfsuitje powerkiten bij Evenemenentenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Powerkiten is op dit moment één van de meest populaire strandactiviteiten. Na ontvangst op het strand of in een van onze strandpaviljoens volgt een korte instructie, waarna u tijdens dit superleuke bedrijfsuitje gaat kennismaken met het spectaculaire powerkiten.

Laat je meesleuren door het zand of probeer juist de vlieger met meerdere personen in bedwang te houden. Als het meezit kun je tijdens het bedrijfsuitje powerkiten jezelf mee laten liften door de wind en proberen een sprongetje te maken. Uiteraard alles onder professionele begeleiding van onze enthousiaste powerkite instructeurs.

Bedrijfsuitje powerkiten voor iedereen geschikt

Het bedrijfsuitje powerkiten is een laagdrempelige activiteit waar iedereen aan mee kan doen. Wij beschikken over vliegers van 80 cm - 4,5 meter en nemen altijd verschillende formaten vliegers mee.

Locaties voor een bedrijfsuitje powerkiten

Een bedrijfsuitje powerkiten is te boeken op het strand van o.a. Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal, IJmuiden.

Veiligheid & verzekering tijdens een bedrijfsuitje powerkiten
Een goede begeleiding is zeer belangrijk bij het powerkiten, zeker met harde wind. Evenementenbureau SPEV/Noordwijk Events is lid van de VeBON: Bijzondere locaties, deskundige en professionele begeleiding, TÜV gecertificeerd en al uw deelnemers zijn tijdens de activiteiten standaard verzekerd. Een veilig gevoel dus.

Informatie bedrijfsuitje powerkiten
Vraag nu een offerte aan voor een bedrijfsuitje powerkiten of een combi van powerkiten met andere strandactiviteiten. Een offerteformulier vindt u bij het arrangement. Uiteraard kunt u voor meer informatie over een bedrijfsuitje powerkiten ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor meer informatie en prijsindicaties, zie bedrijfsuitje powerkiten

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)