brandingkanoen
zeskamp
volleybal
vliegeren
brandinraften-2
Bedrijfsuitje Noordwijk

Bedrijfsuitje Noordwijk

Bedrijfsuitje op het strand van Noordwijk organiseren? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events organiseert de leukste bedrijfsuitjes op het strand van Noordwijk. Boek uw bedrijfsuitje op het strand van Noordwijk hier!

Bedrijfsuitje Noordwijk bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events

Als evenementenbureau, gespecialiseerd in bedrijfsuitjes op het strand van Noordwijk, bieden wij tal van mogelijkheden voor een onvergetelijk stranduitje. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief op het strand van Noordwijk en weten als geen ander hoe we uw bedrijfsuitje Noordwijk tot een geslaagde dag kunnen maken. Ludieke strandactiviteiten, goed verzorgde barbecues en alle ingrediënten voor een spetterende feestavond aan het strand! Met één telefoontje organiseren wij uw bedrijfsuitje Noordwijk van A tot Z!

Groot aanbod strandactiviteiten tijdens uw bedrijfsuitje Noordwijk

Uw bedrijfsuitje Noordwijk kunt u bij ons helemaal zelf samenstellen. Of het nu gaat om teambuilding, een relatiedag, vergaderbreak of een personeelsuitje aan het strand, vrijwel alles is mogelijk tijdens een bedrijfsuitje Noordwijk. Vliegeren ofwel powerkiten, brandingraften, brandingkanoen, zandsculptuur bouwen, beachvolleybal, disc golf, beachgolf zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Een ding is zeker: de aller leukste bedrijfsuitjes Noordwijk boekt u bij ons!

Strandpaviljoen en catering tijdens uw bedrijfsuitje Noordwijk

Onze bedrijfsuitjes op het strand van Noordwijk bieden wij aan vanuit één van onze vele partner paviljoens, waar wij al jaren goede samenwerking mee hebben. In Noordwijk heeft u de keuze uit 10 strandpaviljoens. Van eenvoudig tot luxe trendy beachclubs. Hierdoor hebben we voor ieder soort gezelschap en budget wel een passende locatie voor uw bedrijfsuitje op het strand van Noordwijk.

Veiligheid & verzekering tijdens uw bedrijfsuitje Noordwijk
Veiligheid staat voorop tijdens onze bedrijfsuitjes op het strand van Noordwijk. Evenementenbureau SPEV/Noordwijk Events is lid van de VeBON: Bijzondere locaties, deskundige en professionele begeleiding, TÜV gecertificeerd en al uw deelnemers zijn tijdens de activiteiten standaard verzekerd. Een veilig gevoel dus.

Informatie bedrijfsuitje Noordwijk
Kijk rustig verder op onze site en vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw bedrijfsuitje op het strand van Noordwijk. Bij ieder stranduitje op onze site vindt u een offerteformulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen, telefoonnummer 0252-340 885.

Voor meer informatie en prijzen, zie bedrijfsuitje Noordwijk

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)