zeskamp
brandinraften-2
volleybal
vliegeren
brandingkanoen
Bedrijfsuitje aan zee

Bedrijfsuitje aan zee

Bedrijfsuitje aan zee? Bedrijfsuitje op het strand organiseren? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events organiseert al sinds 1995 de allerleukste bedrijfsuitjes aan zee op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden. Met onze ruim 20 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes op het strand, zijn wij dus de perfecte partner om uw bedrijfsuitje aan zee te organiseren.

Bedrijfsuitje aan zee bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Uw bedrijfsuitje aan zee kunt u bij ons helemaal zelf  samenstellen. Wij bieden voor onze bedrijfsuitjes op het strand een enorm groot aanbod aan strandactiviteiten aan. Zo kan uw bedrijfsuitje aan zee bestaan uit een mix van sportieve en (re)creatieve strandactiviteiten. Powerkiten, brandingraften, blokarten, maar ook (re)creatieve activiteiten zoals zandsculptuur bouwen, een GPS duinwandeling, schilder-, percussie- of cocktailworkshop behoren tot de mogelijkheden bij het samenstellen van uw bedrijfsuitje aan zee. Als u verder kijkt op onze site zult u versteld staan van de vele mogelijkheden en combinaties die wij u kunnen bieden tijdens een bedrijfsuitje op het strand.

Strandpaviljoens en locaties voor een bedrijfsuitje aan zee

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is vaste partner van ca. 20 strandpaviljoens op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden. Deze locaties zijn zorgvuldig door ons geselecteerd en geschikt voor onze bedrijfsuitjes aan zee.  De paviljoens verzorgen de catering tijdens uw bedrijfsuitje aan zee en wij zorgen ervoor dat de activiteiten tijdens uw bedrijfsuitje op het strand tot in de puntjes is geregeld. Voor een bedrijfsuitje aan zee werken wij overigens met eenvoudige tot superdeluxe beachclubs samen. Voor ieder gezelschapen budget hebben wij wel een passende locatie.

Veiligheid & verzekering tijdens onze bedrijfsuitjes aan zee

Een goede begeleiding is zeer belangrijk bij bedrijfsuitjes op het strand. Evenementenbureau SPEV/Noordwijk Events is lid van de VeBON: Bijzondere locaties, deskundige en professionele begeleiding, TÜV gecertificeerd en al uw deelnemers zijn tijdens de activiteiten van uw bedrijfsuitje aan zee standaard verzekerd. Een veilig gevoel dus.

Informatie voor een bedrijfsuitje aan zee
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje aan zee bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events? Kijk rustig verder op onze site en vraag een vrijblijvende offerte aan.  Bij al onze arrangementen vindt u een offerte formulier. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch benaderen. Bel dus vandaag nog naar telefoonnummer 0252-340 885 voor meer informatie over onze mogelijkheden voor bedrijfsuitjes aan zee en bezorg uw personeel of relaties een onvergetelijke dag aan het strand.

Voor meer informatie en prijzen, zie bedrijfsuitje aan zee

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)