vergaderen_aan_zee_strand_002
vergaderen_aan_zee_strand_001
002-segway
Vergaderen aan zee

Vergaderarrangementen

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events biedt complete vergaderarrangementen aan vanuit diverse strandpaviljoens in Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Zandvoort of IJmuiden in combinatie met een actieve of creatieve vergaderbreak en/of teambuilding programma op of aan het strand.
Vergaderen aan het strand van Noordwijk met het geluid van de zee op de achtergrond? En daarna ook actief of creatief bezig zijn op het strand tijdens een vergaderbreak? In Noordwijk aan Zee kan het!
U wilt met uw team een vergadersessie of meeting houden met uitzicht op het strand en de zee, en tussendoor even lekker uitwaaien op het strand met één van onze vergaderbreaks? In Noordwijk kan het!
Vergaderen  aan zee in uw eigen,  exclusief voor  uw gezelschap gereserveerde paviljoen? Vergaderen aan het strand terwijl u uitkijkt op het prachtig gelegen Kennemermeer met privé strand? In  IJmuiden aan zee kan het!
Vergaderen aan zee? Vergaderen aan het strand van Bloemendaal? Met het ruisen van de zee op de achtergrond, is het strand natuurlijk de plek bij uitstek voor een vergadering of meeting aan zee. Boek hier uw vergaderarrangement in combinatie met een actieve, creatieve of teambuilding vergaderbreak.
Luxe vergaderen aan zee? In Noordwijk kan het! Met de ruisende zee op de achtergrond, is er is niets zo inspirerend als vergaderen en brainstormen op het strand! Een actieve of creatieve vergaderbreak maakt de meeting helemaal compleet.
Vergaderen aan zee op een unieke locatie? Direct gelegen op het Katwijkse strand met schitterend uitzicht op zee? Boek hier uw vergaderarrangement op een inspirerende locatie i.c.m. een actieve of creatieve vergaderbreak of teambuildingactiviteit.
Vergaderen aan Zee Zandvoort? Vergaderen direct aan het strand van Zandvoort? Innovatief werken in een inspirerende omgeving aan zee? Boek hier uw vergaderlocatie op het strand van Zandvoort i.c.m. een actieve of recreatieve vergaderbreak
Vergaderen aan zee Wassenaar? Combineer het het nuttige met het aangename tijdens een vergaderarrangement aan zee? In alle rust en ruimte heeft u de beschikking tot onze vergaderruimte die voorzien is van alle vergaderfaciliteiten.

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)