brandingkanoen
volleybal
vliegeren
zeskamp
brandinraften-2
Afdelingsuitje strand

Afdelingsuitje strand

Afdelingsuitje strand organiseren? De leukste afdelingsuitjes op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden boekt u bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events.

Afdelingsuitje strand bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Door onze meer dan 20 jaar lange ervaring bent u voor een afdelinguitje op het strand bij ons aan het juiste adres. Afhankelijk van de periode zijn onze afdelingsuitjes te boeken voor groepen van 15 tot 500 personen.

Afdelingsuitje strand zelf samenstellen

Bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events kunt u uw afdelingsuitje strand helemaal zelf samenstellen. Wij bieden een zeer uitgebreid aanbod aan actieve, sportieve en creatieve strand- en wateractiviteiten aan waaronder vliegeren ofwel powerkiten, brandingraften, brandingkanoën, beachgolf, discgolf, zandsculptuur bouwen. Of wat dacht u van een strandzeskamp? Vrijwel alles is mogelijk. Voor ieder afdelingsuitje op het strand hebben wij voldoende mogelijkheden.

Afdelingsuitje strand op diverse locaties

Onze afdelingsuitjes zijn, afhankelijk van de groepsgrootte, te boeken op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden. Op deze strandlocaties beschikken wij over de benodigde vergunningen om diverse strandactiviteiten aan te bieden. Daarnaast kunnen we, door een nauwe samenwerking met diverse partner strandpaviljoens, ook de catering verzorgen tijdens uw afdelingsuitje strand.

Veiligheid & verzekering tijdens uw afdelingsuitje strand
Evenementenbureau SPEV/Noordwijk Events is lid van de VeBON: Bijzondere locaties, deskundige en professionele begeleiding, TÜV gecertificeerd en al uw deelnemers zijn tijdens onze afdelingsuitjes op het strand standaard verzekerd. Een veilig gevoel dus.

Suggesties afdelingsuitje strand
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de invulling van uw afdelingsuitje strand? Surf dan snel naar onze stranduitjes en vraag een vrijblijvende offerte aan. Bij ieder uitje vindt u een offerteformulier.

Uiteraard kunt u ons ook even telefonisch benaderen. Bel naar telefoonnummer 0252-340885 voor meer informatie over onze verschillende afdelingsuitjes op het strand. Onze medewerkers helpen u graag met de organisatie van een onvergetelijk afdelingsuitje, waar nog lang over nagepraat gaat worden.

Voor meer informatie en prijzen, zie afdelingsuitje strand

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)