volleybal
brandingkanoen
vliegeren
zeskamp
brandinraften-2
Actieve vergaderbreak

Actieve vergaderbreak

Actieve vergaderbreak? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al sinds 1995 een begrip langs de Nederlandse kust, daar waar het gaat om het verzorgen van actieve vergaderbreaks op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden.

Actieve vergaderbreak bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Onderzoek heeft uitgewezen dat de deelnemers zich na een actieve vergaderbreak beter kunnen concentreren waardoor het effect van uw vergadering, training of andere bijeenkomst hoger is.
De meeste rendement haalt u uit uw meeting, als de actieve vergaderbreak in het begin van de middag plaats vind. Uw deelnemers kunnen dan na de actieve vergaderbreak weer fris het vervolg van de meeting in.

Actieve vergaderbreaks ... de mogelijkheden

Als evenementenbureau, gespecialiseerd in actieve vergaderbreaks op en rondom het strand, bieden wij een legio aan mogelijkheden aan. Wat dacht u van 1,5 uur vliegeren ofwel powerkiten, mountainbiken, brandingraften, een schermclinic of lekker ontspannen beachgolf? De mogelijkheden voor een actieve vergaderbreak zijn onbeperkt.

Locaties voor een actieve vergaderbreak

Een actieve vergaderbreak kunnen wij aanbieden op en rondom het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden? Heeft u een andere locatie in gedachten? Wij bekijken graag de mogelijkheden om een actieve vergaderbreak op de door u gewenste locatie te organiseren.

Informatie actieve vergaderbreak strand
Vraag nu een offerte aan voor een actieve vergaderbreak op het strand. Een offerteformulier vindt u bij ieder arrangement op onze website. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor meer informatie en prijsindicaties, zie actieve vergaderbreak

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)