volleybal
vliegeren
brandinraften-2
zeskamp
brandingkanoen
Actieve stranddag

Actieve stranddag

Actieve stranddag organiseren? Voor een actieve stranddag op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden bent u bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events aan het juiste adres. Het organiseren van een actieve stranddag is namelijk al meer dan 20 jaar onze specialiteit.

Actieve stranddag bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Een actieve stranddag kunt u bij ons helemaal zelf samenstellen uit een groot aanbod strandactiviteiten of activiteiten op het water. Bij het samenstellen van een actieve stranddag kunt u denken aan de volgende activiteiten: beachvolleybal, zandsculptuur bouwen in teams, disc golf, beachgolf, brandingraften, branding kanoën, GPS wandel- of fietstocht door de duinen, etc. Zelfs een combi met een solextocht, mountainbike tocht of minder actieve activiteit als schilderen in teams, percussie workshop of megavlieger bouwen behoort tot de mogelijkheden.

Diverse locaties voor een actieve stranddag

Een actieve stranddag is bij ons mogelijk op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden. Op deze locaties werken wij samen met diverse partner-strandpaviljoens. Heeft u een andere suggestie qua strand? Laat het ons weten. Wij komen dan gewoon naar u toe.

Kwaliteit, veiligheid & verzekering tijdens uw actieve stranddag

Kwaliteit en veiligheid tijdens een actieve stranddag staat bij ons hoog in het vaandel.
Wij zijn daarom ook lid van de VeBON. Hierdoor bent u bij een door ons georganiseerde actieve stranddag verzekerd van professionele begeleiding, goede locaties, veilige materialen. Wij zijn TUV gecertificeerd en alle deelnemers zijn tijdens een actieve stranddag standaard verzekerd. Een veilig gevoel!

Informatie over een actieve stranddag?
Vraag nu een offerte aan voor een actieve stranddag. Een offerteformulier vindt u bij ieder arrangement op onze website. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor meer informatie en prijsindicaties, zie actieve stranddag

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)