brandingkanoen
vliegeren
brandinraften-2
volleybal
zeskamp
Actief vrijgezellenuitje strand

Actief vrijgezellenuitje strand

Actief vrijgezellenuitje strand organiseren? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events organiseert al ruim 20 jaar de meest originele, uitdagende actieve vrijgezellenuitjes op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar en Zandvoort. Met een actief vrijgezellenuitje op het strand van SPEV / Noordwijk weet u zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Actief vrijgezellenuitje strand bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Voor de organisatie voor een actief vrijgezellenuitje op het strand bent u bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events aan het juiste adres. Wij bieden hiervoor verschillende leuke arrangementen aan.
Een actief vrijgezellenuitje op het strand kan uiteraard helemaal zelf worden samengesteld. Vliegeren ofwel powerkiten, brandingraften, brandingkanoën, golfsurfen suppen, mountainbiken, het kan allemaal. Tevens zijn de meeste strandactiviteiten goed met elkaar te combineren, zodat ook een volledig middagprogramma mogelijk is.

Locaties voor een actief vrijgezellenuitje strand

Een actief vrijgezellenuitje strand kunnen wij, afhankelijk van de groepsgrootte, aanbieden op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar of Zandvoort.

Veiligheid & verzekering tijdens een actief vrijgezellenuitje strand

Een goede begeleiding is zeer belangrijk bij alle strand- en wateractiviteiten. Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is lid van de VeBON: Bijzondere locaties, deskundige en professionele begeleiding, TÜV gecertificeerd en al uw deelnemers zijn tijdens een actief vrijgezellenuitje strand standaard verzekerd. Een veilig gevoel dus.

Informatie actief vrijgezellenuitje strand
Vraag nu een offerte aan voor een actief vrijgezellenuitje op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar of Zandvoort. Een offerteformulier vindt u bij ieder arrangement op onze website. Uiteraard kunt u voor meer informatie over een actief vrijgezellenuitje strand ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor meer informatie en prijsindicaties, zie actief vrijgezellenuitje strand

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Leuke quiz met voor ieder wat wils; goede begeleiding. We hadden een top avond! maandag, 17 december 2018 11:21
    Lets Quiz (interactief)